Martine Westvik, som har tittelen Major Client Manager i Clear Channel, gikk til topps da Mediaforum kåret årets medieselger på Medieprisene torsdag ettermiddag.

- Det føles helt enormt bra, sier hun til Kampanje.

Clear Channel er en av landets største utendørsselskaper, og har naturlig nok hatt tøffe tider under koronapandemien, da nordmenn flest satt hjemme.

- Det siste halvannet året har vært en berg-og-dalbane for vår del. Det har vært tøft og vi har måtte jobbe på en helt annen måte for å finne løsninger for kundene våre. Men nå har det tatt seg opp det siste halve året og det er godt å si at vi endelig er tilbake igjen, sier Westvik.

Hun var i finalen med Helene Sande, Joachim Bro og Jakob Asplin fra Schibsted og Per Christian Strand Teslo fra Snapchat. Strand Teslo vant prisen i fjor.

- Årets vinner har en brennende lidenskap for bransjen og mediefaget. Personen baserer sine anbefalinger på relevant innsikt, og strekker seg langt for å imøtekomme kundenes behov. Vedkommende beskrives som en sparringspartner som er særlig god i skjæringspunktet mellom byrå og annonsør. Vedkommende har en dyptgående forståelse for mediemiksen og har tatt en stor ambassadørrolle for sin mediekanal, sier juryen.

Les mer: Snapchat doblet omsetningen med Norges beste medieselger ombord

Se intervjuet med Martine Westvik her:Meny er årets annonser
Samtidig ble det kjent at Meny er årets annonsør.

- De har gjennom solid innsikt om sine kunder og sitt marked videreutviklet sin merkevare i tråd med endringene i samfunnet til å bli enda mer relevant for oss forbrukere. De har i tillegg tatt ansvar for å utvikle lokale produsenter og lokalt mangfold i et samfunn der det nære, kjære og lokale har betydd mye for oss, gjennom å løfte frem lokale produkter både i markedsføring og i butikk, heter det i juryens begrunnelse.

Les mer: Her er vinnerne på Mediaforums prisfest: - Denne kampanjen har reddet liv

Jørgen Normann-Larsen Mediaforum.jpg

Årets annonsør: Markedsdirektør Jørgen Normann-Larsen i Meny tok imot prisen fra Mediaforum.