Det nye norske flyselskapet Flyr inngår en sponsoravtale med Palmesus, som omtaler seg både som Skandinavias største strandfest og Norges største kommersielle musikkfestival.

Festivalen ble avlyst både i 2020 og 2021, men til neste år braker det løs på Bystranda i Kristiansand 1. til 2. juli. Der skal ungdomsbilletten Flyr Ung være godt synlig.

- Den svært populære festivalen Palmesus er en spennende målgruppe for Flyr Ung, og her har vi muligheten til å nå dem på en helt annen arenaenn vi vanligvis gjør. Som et helt nytt selskap er det viktig for Flyr å bygge kjennskap ved å skape de riktige assosiasjonene, og med denne typen samarbeid får vi vist frem personligheten vår og vårt utrolig dyktige crew på en annen måte, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl, i en pressemelding.

Kommersiell direktør for Palmesus, Ketil Børstein Stensrud, gleder seg over samarbeidet.

- Som Norges kanskje sterkeste mediekanal for de under 30 år, samarbeider Palmesus med et knippe sterke norske og internasjonale merkevarer, og det er ekstra gøy når en norsk utfordrer med et tydelig og enkelt ung-produkt ønsker å bli enda mer synlige i denne målgruppen. Flyr er sympatiske og flinke, det er verdier både vi og vårt publikum setter pris på, sier Stensrud.