Storebrand ansetter tre nye med erfaring fra TV- og mediebransjen. Bank- og forsikringsselskapet har lenge trappet opp sin satsing på visuell kommunikasjon, med etablering av to nye TV-studioer og flere rekrutteringer.

- Hvordan vi kommuniserer med både kunder og medarbeidere har endret seg radikalt de siste årene – og det har skutt fart under pandemien. Visuell kommunikasjon er et kraftfullt virkemiddel for å komme nærmere kunden og nå kommersielle mål, sier Camilla Haveland, markedsdirektør i Storebrand, i en melding. 

Medarbeiderne som nå er rekruttert og skal komplettere Storebrands satsning på visuell kommunikasjon er Lars Hognestad, Cathrine Eldorhagen og Morten Vee. Disse vil henholdsvis jobbe som sjefprodusent, videoprodusent og teknisk studioansvarlig. 

- De tre som nå er rekruttert har imponert oss hele veien gjennom rekrutteringsprosessen, med sin solide kompetanse innen TV- og studioproduksjon, utvikling av innhold og journalistikk, samt teknisk og digital kompetanse. Disse tre vil styrke teamet som jobber med visuell kommunikasjon, og vi er stolte over å kunne ønske disse tungvekterne velkommen, sier kommunikasjonsdirektør Margrethe Assev.

- Bedrifter fungerer som mediehus
Det er kjente navn som nå melder overgang til Storebrand. En av dem er altså Lars Hognestad som er kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i teknologiselskapet Bulk Infrastructure, men Hognestad har også lang fartstid som produsent og regissør og står bak mange av de største humorprofilene og programmene på norsk TV de siste 20 årene, helt fra «Lille Lørdag» på 90-tallet frem til «Helt perfekt» i nyere tid.

- Trenden har lenge vært at bedrifter fungerer som mediehus med løpende innholdsproduksjon som spres på ulike digitale flater. Storebrand ønsker å være i førersetet i profesjonaliseringen av videoproduksjon og digitale sendinger som ligger nærmere tv-formatet. Jeg ser fram til å være med på denne utviklingen og bidra med erfaringen jeg har fra 25 år i TV-bransjen. Selv om det nå vil handle mer om pensjon, sparing og bærekraft enn ren humor, tror jeg tilnærmingen til å lage konsepter som engasjerer vil komme godt med, sier Hognestad.

- Spennende satsing
Den nye videoprodusenten Cathrine Eldorhagen har bred erfaring fra både lokale og nasjonale medier og kommer sist fra stillingen som journalist og vaktsjef i TV 2 Nyhetskanalen, hvor hun har jobbet i 12 år. Før det har Eldorhagen jobbet innen nyheter, sport og underholdning i både TVNorge, TVBudstikka og TVRomerike.

- Jeg synes dette er en veldig spennende satsing, og gleder jeg meg til å sette i gang med resten av teamet, sier hun.

Den siste av de tre nyansatte er Morten Vee. Han har erfaring fra TV-bransjen som fotograf og postprodusent og har tidligere bygget opp flere kommersielle studio- og streaming-løsninger.  Vee kommer sist fra en rolle som teknisk leder i Videocation.no