Helthjem har gått ut med en ny utendørskampanje med tittelen «Gratulerer, Posten!». I kampanjen gratulerer Helthjem Posten med deres nye konsept «Norgespakke 0-5kg», et produkt Helthjem mener nærmest er en kopi av deres eget hjem-til-hjem-produkt, hvor man kan sende pakker mellom privatpersoner.  

- Vi ønsker med denne kampanjen å spøke litt med vår kjære konkurrent Posten, som nylig har lansert et produkt med mange likhetstegn med vårt eget. Vi er naturligvis smigret, og ønsker å rette en takk til Posten for oppmerksomheten, sier markedskonsulent Aurora Seierstad i Helthjem. 

Selve kampanjen består av seks boards på tre ganger to meter, plassert rett ved inngangen til Postgirobygget i Oslo. 

- Vi har valgt å fokusere på ærlighet, humor og situasjoner som folk kan kjenne seg igjen i gjennom vår kommunikasjon og i våre tidligere kampanjer, slik som influencerkampanjen vi kjørte tidligere i høst. Det foregår en stor endring i måten konsumentene ønsker å motta sine pakker, og her ligger Helthjem i forkant, fortsetter hun. 

Seierstad sier at Helthjem jobber hardt med å skape nye og innovative løsninger som skal gagne både forbruker og miljø. 

- Det er tydelig at Posten først nå har forstått hva fremtiden innebærer, og at de lar seg inspirere av oss tar vi som et stort kompliment. Det er gøy at Posten fokuserer på oss, så kan vi fokusere på kundene.

Monica Solberg, markedsdirektør i Posten, ønsker ikke å kommentere sparket fra Helthjem.

- Vi takker Helthjem for gratulasjonen og kan bekrefte at lanseringen av den nye Norgespakken har gått over all forventning, sier hun. 

Les også: Finn.no med politiker-spark: - Beveger oss raskt når vi får en god idé