Mediebyrået Carat, som er en del av Norges største byrågruppering, Dentsu, blir nå Apotek 1 sitt nye mediebyrå. Dette skjer fire år etter at Apotek 1 inngikk et samarbeid med mediebyrået IUM, som nylig ble splittet opp i to nye byråer, Initiative og UM.

Les også: Splitter opp mediebyrået IUM i to nye byråer: - Dette er ingen nedbemanning

Direktør for marked og kundeinnsikt, Lise Østlund, i Apotek 1 er imponert over fagmiljøet i Carat.

- Vi har vært på jakt etter et nytt mediebyrå, og trengte en partner som er god på innsikt og utvikling av robuste mediestrategier. Vi er imponert over fagmiljøet i Carat, og ser frem til et samarbeid hvor vi skal være en god og krevende kunde. I Apotek 1 liker vi å bli utfordret. Vi er miljø som virkelig elsker god fagkompetanse, sier Østlund.

Carat skal bistå Apotek 1 med hele bredden av markedskommunikasjonen - fra CRM-arbeid og videreutvikling av en kundeklubb som bygger lojalitet til all kampanjehåndtering.

Kundeansvarlig i Carat, Nina Wettre-Christensen, handler selv mye på Apotek 1 og mener de har en konkurransefordel med sine 440 apotek.

- Vitaminer, ansiktspleie, ullklær og gaver. Alt kjøper jeg nå hos Apotek 1, sier Wettre-Christensen.

- Det er få butikker forbrukerne går inn i med like stor tiltro til faglig kompetanse som på Apotek 1. Det skal vi sørge for å få frem skikkelig i kommunikasjonen, og videreutviklingen av kundeklubben blir viktig. Apotek 1 har en stor konkurransefordel hvor det jobber autorisert helsepersonell med bred kompetanse, forteller Wettre-Christensen.