Onsdag inviterte Therese Johaug til kick-off for sin nye merkevaresatsing. Denne gangen er det ikke klær, men velværeprodukter det handler om. Care by Therese Johaug er navnet på den nye produktserien fra Scandza-eide Elle Basic, som også står bak velværeprodukter for navn som Sophie Elise og Camilla Pihl.

I tillegg til Elle Basic, eier Scandza merkevarer som Synnøve Finden, Sørlandschips og Peppes pizza. 

- Dette er et satsingsområde for oss i Elle Basic. Tanken er at dette skal bli stort og det investeres i media for å få synlighet. Therese er en kjent profil fra før av og blir pillaren i merkevaren. Men det er Therese i en litt annen setting enn man er vant til å se henne, sier Brand Manager Mari-Ann Hamre i Elle Basic til Kampanje.

Produktserien lanseres i butikk fra førstkommende mandag, og i løpet av de neste ukene vil lanseringskampanjen bli synlig bpde på TV, digitalt og utendørs. Elle Basic går bredt til verks, og i motsetning til flere av de andre produktseriene selskapet står bak, skal Therese Johaugs produkter også være tilgjengelig i dagligvarebutikkene.

- Mange av de produktene vi sitter på, som Camilla Pihl og Sophie Elise sin Glöd, er til stede i fagkanaler som Vita, HM og Lyco, mens dagligvare er en del av kanalmiksen til Care. Det er rett og slett fordi Therese er den hun er.

- Hvem er i målgruppen?

- Målgruppen er alle damer, kvinner og jenter i alle aldere som har lyst til å ta vare på seg selv. 

Elle Basics eget inhousebyrå har designet produktene, men på reklamesiden har selskapet fått hjelp.

- Vi jobber med reklamebyrået SMFB, sier Hamre.

Forventningene til mottakelsen er store.

- Ja, vi skal ikke legge skjul på det. Vi startet med et kick-off i Holmenkollen i dag, og så blir det veldig spennende å se produktene ute i hylla.

Overfor VG forteller Therese Johaug at satsingen er en del av planleggingen av livet etter skikarrieren.

- Under coronapandemien har jeg fått energi av å ha noe ved siden av skisatsingen. Det er veldig moro å bygge en merkevare, å utfordre seg selv litt. Det er også avkobling fra ski og trening, sier Johaug til VG.

Care by Therese Johaug produkter.jpg

Satser nytt: Therese Johaug utvider merkevaresatsingen sin med fem velværeprodukter som inntar dagligvarehyllene neste uke.