Onsdag inviterte Therese Johaug til kick-off for sin nye merkevaresatsing. Denne gangen er det ikke klær, men velværeprodukter det handler om. Care by Therese Johaug er navnet på den nye produktserien fra Elle Basic, som også står bak velværeprodukter for navn som Sophie Elise og Camilla Pihl.

Selskapet er en del av merkevarekonsernet til Jordanes, som også inkluderer Scandza, kjent for merkevarer som Synnøve Finden, Sørlandschips og Peppes pizza. 

- Dette er et satsingsområde for oss i Elle Basic. Tanken er at dette skal bli stort og det investeres i media for å få synlighet. Therese er en kjent profil fra før av og blir pillaren i merkevaren. Men det er Therese i en litt annen setting enn man er vant til å se henne, sier Brand Manager Mari-Ann Hamre i Elle Basic til Kampanje.

Produktserien lanseres i butikk fra førstkommende mandag, og i løpet av de neste ukene vil lanseringskampanjen bli synlig bpde på TV, digitalt og utendørs. Elle Basic går bredt til verks, og i motsetning til flere av de andre produktseriene selskapet står bak, skal Therese Johaugs produkter også være tilgjengelig i dagligvarebutikkene.

- Mange av de produktene vi sitter på, som Camilla Pihl og Sophie Elise sin Glöd, er til stede i fagkanaler som Vita, HM og Lyco, mens dagligvare er en del av kanalmiksen til Care. Det er rett og slett fordi Therese er den hun er.

- Hvem er i målgruppen?

- Målgruppen er alle damer, kvinner og jenter i alle aldere som har lyst til å ta vare på seg selv. 

Elle Basics eget inhousebyrå har designet produktene, men på reklamesiden har selskapet fått hjelp.

- Vi jobber med reklamebyrået SMFB, sier Hamre.

Forventningene til mottakelsen er store.

- Ja, vi skal ikke legge skjul på det. Vi startet med et kick-off i Holmenkollen i dag, og så blir det veldig spennende å se produktene ute i hylla.

Overfor VG forteller Therese Johaug at satsingen er en del av planleggingen av livet etter skikarrieren.

- Under coronapandemien har jeg fått energi av å ha noe ved siden av skisatsingen. Det er veldig moro å bygge en merkevare, å utfordre seg selv litt. Det er også avkobling fra ski og trening, sier Johaug til VG.

Care by Therese Johaug produkter.jpg

Satser nytt: Therese Johaug utvider merkevaresatsingen sin med fem velværeprodukter som inntar dagligvarehyllene neste uke.