Det har gått to år siden Anfo Annonsørforeningen sist delte ut prisen for Årets foredragsholder. Nå skal foreningen igjen kåre bransjens skarpeste taler, og denne gangen er prisen ekstra gjev, ettersom den både dekker 2019 og 2020.

- Med prisen for «Årets foredragsholder» ønsker vi å takke alle våre gode faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet! I et normalt konferanseår har vi over 100 foredrag og opptredener. På to år, med et høyt aktivitetsnivå med hybridløsninger og digitale eventer, blir det fort det dobbelte, sier Marlene Rasmussen, event- og medlemskoordinator i Anfo.

Hun gir en ekstra honnør til alle de som har holdt digitale presentasjoner i løpet av pandemien.

- Det å stå på en scene og får feedback fra publikum er motiverende, men det å stå alene foran en skjerm er krevende. Det har vært usedvanlig mange gode digitale prestasjoner. Herom hersker ingen tvil. Bare det å komme med i et finaleheat som det vi her presenterer, er en bragd, fortsetter hun.

Finaleheatet består av de 20 foredragsholderne som har fått de beste evalueringene på Anfos arrangementer de siste to årene. Hvem som vinner blir klart når prisen deles ut på Den store annonsørdagen 14. oktober.

Hanne Norstrøm-Ness, den gang Vipps, nå NoA Consulting, er regjerende mester.

Les mer: Norstrøm-Ness fra Vipps er annonsør-favoritt og årets foredragsholder

Her er årets finalister:

Alexander Haneng Posten - Bring

Adrien Bjørnskau - Red Dentsu X

Vebjørn Søndersrød - Ræder

Truls Fjeldstad - Norgesgruppen

Sunneva Kilsti og Mia Harbo - Opinion

Sondre Gravir - SATS

Siri Norhagen - Ikea

Martin Berggren Rove - Orkla

Maja Folgerø/Snorre Martinsen - Bureau

Linda Refvik - Norwegian Fashion & Textile Agenda

Kathinka Sommerseth - OBOS

Ingjerd Blekeli Spiten - DNB

Håvard Kvernaas Bakken - ANFO

Hans Erik Johnsen og Maria Høye Haugstad - Wiersholm

Elisabeth Staksrud - UiO

Eivind Roald - QNTM Group

Christian Werner Skovly - tidligere Advokatfirmaet Føyen Torkildsen

Bendik Heiberg - Curamando

Anna Blom Rian - Teft

Anders Fjeld - Kid/Hemtex