Eivind Henriksen tok et oppsiktsvekkende norsk sølv i sleggekast under OL i Tokyo. Nå sikter han mot flere medaljer med Elkjøp i ryggen.

- Det betyr enormt mye med en sponsor som Elkjøp. Nå får jeg muligheten til å satse videre. Det har vært mange år med jobbing ved siden av idretten, så nå åpner det seg opp muligheter for å kunne jobbe mindre og trene/restituere mer fram mot diverse mesterskap, sier Henriksen i en pressemelding.

Elkjøp har fra før av et samarbeid med gullvinner Karsten Warholm. Henriksen skal på samme måte som Warholm bidra med idrettskompetansen sin for å fremme hvilke produkter som skal hjelpe Elkjøps kunder til en enklere hverdag.

- Vi er svært stolte av å støtte opp under Henriksen, og ønsker å være med slik at han kan ta flere medaljer i de neste mesterskapene som kommer, sier Elkjøp Norge-sjef Fredrik Tønnessen.

Brand- og digitalsjef i Elkjøp Norge, Marius Klemo, forteller at det var kombinasjonen av imponerende idrettsprestasjoner og Henriksens jordnære personlighet som gjorde at Elkjøp tok kontakt.

- Hans personlighet stemmer veldig godt overens med kulturen vår her i Elkjøp. Vi opplever også at han står for de samme verdiene vi står for i selskapet, sier Klemo.

Eivind Henriksen er klar til å satse videre helt frem til OL i Paris i 2024.

- Det langsiktige målet er OL i Paris, men det er også mye spennende som skjer før det. Neste år er det jo både VM og EM, også er det et nytt VM i 2023, også er det EM og OL i 2024. Så et OL-gull hadde jo selvsagt vært drømmen, sier han.