Nina Moi Edvardsen kommer sist fra stillingen som HR-direktør i Møller Mobility Group og har tidligere ledererfaring fra Fortum Oyj og Schibsted. I Sparebank 1 SR-Bank får hun ansvar for HR, kommunikasjon og bærekraft.

- Med den sammenslåtte avdelingen som inkluderer områdene HR, bærekraft og kommunikasjon, står vi godt rustet til å kunne utvikle og styrke den samlede kompetansen i konsernet. I årene som kommer vil strategisk HR kompetanse være viktig for å kunne omstille oss til nye krav og forventinger fra våre kunder og samfunnet rundt oss, sier konsernsjef Benedicte Schilbred Fasmer i SpareBank 1 SR-Bank i en pressemelding.

SpareBank 1 SR-Bank er til stede i store deler av Sør-Norge med over 1500 ansatte og 300.000 privatkunder.

- SpareBank 1 SR-Bank har en fantastisk markedsposisjon og en engasjert organisasjon som jeg har registrert ønsker å utvikle seg for å begeistre sine kunder. Fornøyde kunder gjenspeiles av dyktige medarbeidere som trives og er stolte av jobben sin. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med menneskene og organisasjonen og få lov til å være med i videreutviklingen av en av Norges mest spennende og digitale bransjer, sier Nina Moi Edvardsen i meldingen.

- En samfunnsoppgave
Selskapet har satt seg et mål om å være blant de 30 breste selskapene på Oslo Børs innen bærekraft.

- Bærekraft er en samfunnsoppgave som krever et stort engasjement og påvirkes av andre aktører, våre kunder og oss selv. Jeg håper vi sammen vil klare å løse utfordringene knyttet til våre bærekraftsmål på en innovativ, skikkelig og begeistrende måte, til inspirasjon for oss selv og andre.

Edvardsen vil tiltre stillingen første november og skal rapportere til konsernsjef Benedicte Schilbred Fasmer.