Bislett-sjef Steinar Hoen mener det ser lyst ut økonomisk for Karsten Warholm fremover hva gleder pengene han får for å delta i stevner og sponsoravtaler.

- Karsten Warholm blir nå den best betalte friidrettsutøveren i Diamond League, sier Steinar Hoen til Finansavisen.

Les også: OL-vinner Warholm i ny Gjensidige-kampanje: - Et godt gammeldags filmtriks

Den tidligere høydehopperen som selv var en del av friidrettssirkuset, tror den ferske OL-vinneren vil få opp mot én million per stevne.  Også på markedssiden tror Hoen det vil ta av for Warholm fremover. I 2019 inngikk Karsten Warholm sponsoravtale med Puma og Finansavisen mener gir flere millioner kroner i året og at de mest optimistiske anslagene ligger i overkant av fem millioner kroner i året.

- De store summene får han uten tvil når Puma og Red Bull velger å inngå internasjonale avtaler der de bruke de store pengene sine på Warholm. Han er en gigant i Europa. Det er her han vil tjene seg rik. Det er begrenset hva du tjener på stevneserien selv om han får gode startpenger, sier Hoen.