I 2020 solgte Varner-gruppen klær på nett for over én milliard kroner. Det er en ny milepæl for klesgiganten som er i rute mot tre milliarder i nettomsetning innen fire år, skriver Finansavisen.

- Men vi ser også at folk er veldig positive til butikk. Folk ønsker å gå i butikk, så vi tror sterkt på kombinasjon av butikk og online. Det er ikke enten eller, sier Marius Varner til avisen.

2020 ble likevel ikke et jubelår for Varner-brødrene, som driver kjeder som Dressmann og Cubus. Spesielt omsetningen i førstnevnte ble rammet hardt av koronakrisen, og falt fra 3,4 milliarder til 2,5 milliarder.

- Jo mer velkledd, jo tøffere ble det. Sportsbransjen klarte seg jo bra, sier Varner.

Driftsresultatet i Varner-gruppen falt fra et underskudd på 236 millioner kroner til et underskudd på 453 millioner kroner. Resultat før skatt ble minus 134 millioner kroner.

Tidligere i år inngikk Varner et forlik med Frode Eilertsen, som hadde fått jobben med å realisere Varners digitale transformasjon. Eilertsen saksøkte først Varner for 105 millioner kroner for brudd på kontraktsforpliktelser, og klesgiganten svarte med å kreve 155 millioner kroner av Eilertsens eget gründerselskap Pioner.