Kubota er en av verdens største traktorprodusenter og har over 40.000 ansatte over hele verden med hovedkvarter i Japan. Traktorprodusenten har nå valgt Nova Vista som sitt PR-byrå i Norge. Lederen for PR- og innholdssatsningen i Nova Vista, Petter Gjelsnes kaller Kubota en drømmekunde.

- I første omgang handler kundeforholdet om PR og innholdsmarkedsføring, men målet er at det på sikt skal utvides til å gjelde flere markedsaktiviteter i form av blant annet aktiviseringer og bidrag inn i forretningsutviklingen. Det er en drømmekunde som tør å utfordre en tradisjonell bransje. Det er en kjempespennende kunde som tør å tenke annerledes, sier Gjelsnes.

Nellemann Machinery er importør av Kubota i Norge, og rådgiver i Nova Vista, Espen Ferbu trekker frem dyktige fagfolk i Nellemann Machinery som viktige faktorer for at samarbeidet deres skal bli en suksess.  

- Nellemann Machinery består av dyktige folk fra bilbransjen, som tør å ta med seg dette tankesettet over til salg av traktorer og anleggsmaskiner. Hvilket gir rom for å skape aktiviteter og kampanjer som legges merke til i målgruppen. Vi takker for tilliten, sier Ferbu.

Administrerende direktør i Nellemann Machinery, Kjetil Nilsson forteller at de allerede er i gang med en kampanje som involverer realitykjendisen Petter Pilgaard, som har gått over i en ny rolle som anleggsarbeider.

- Vi er allerede i gang med en kjempespennende kampanje som involverer Petter Pilgaard som sikkert mange allerede har lagt merke til. Vi valgte Nova Vista da de tenker annerledes og fordi vi tenker annerledes. Dette skal bli et langsiktig samarbeid som utvikler seg over tid, sier Nilsson.

Teamet som vant Kubota som kunde i Nova Vista består av Petter Gjelsnes, Espen Ferbu og Silje Bekkelund.