Navn: Henrik Norem

Alder: 26

Stilling: Brand Manager i Orkla

- Hvor går årets ferie?

- Planen var en uke i Disney World, men vi er ikke helt ute av pandemien ennå, så det ser ut til å bli Tusenfryd istedenfor.

- Du og Marie Mauseth ble de første norske vinnerne av Young Lions Marketers med kampanjen «Make the World a Sweeter Place». Hva er neste mål?

- Nå må jeg bare jobbe på, i sann Nidar-stil. Mottoet vårt er at verdens deiligste godteri ikke er laget ennå, så målet er alltid å lage noe som er enda deiligere enn hva som finnes i dag.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hva spiser du?

- Jeg inviterer Steve Jobs, Walt Disney og Rosa Parks. Tenk å ha en diskusjon med disse pionerene og visjonærene om hvordan fremtiden kan se ut. Det blir grillparty, men med noe frukt ved siden av til Jobs.

- Hvilke bøker eller TV-serier har du spart til sommeren for å pløye deg gjennom?

- Det begynner å bli ganske få TV-serier og bøker igjen etter 16 måneder hjemme! Men jeg har spart boken «Leave The World Behind» av Rumaan Alam til i sommer.

- Hva var det første du gjorde da landet begynte å åpne opp igjen?

- Returnerte møbler på IKEA! Jeg flyttet inn i ny leilighet midt under de strengeste koronatiltakene, og bestilte derfor innredning på nett. Det ble noen bomkjøp.

- Hvilken norsk toppleder har imponert deg mest det siste året?

- Sigve Brekke i Telenor var den som gjorde størst inntrykk på meg. Det var modig og fremoverlent av en så stor arbeidsgiver som Telenor å allerede i juni 2020 gå i spissen for fremtidens arbeidshverdag med fritt valg av arbeidssted. Det er et tiltak som, om det implementeres av flere, kan skape positive samfunnsmessige ringvirkninger på lang sikt: Vi sparer miljøet, Distrikts-Norge kan revitaliseres, foreldre får mer tid med barna, og så videre.

- Kommer dere til å beholde hjemmekontor etter pandemien, og hvor ofte ville du sittet hjemme hvis du kunne velge selv?

- Personlig ser jeg for meg en 50/50-løsning, der jeg kan velge basert på behov. Det er uvurderlig for kreativiteten å treffe kollegene sine. Samtidig er det uvurderlig for produktiviteten å kunne sitte for seg selv og jobbe konsentrert.

- Bør det eller bør det ikke være forbudt for norske kjendiser å stille opp i reklamefilmer for utenlandske spillselskaper, eller må regjeringen roe seg litt i kampen mot spillselskapene?

- Kanskje regjeringen egentlig gjør disse kjendisenes image en tjeneste ved å stoppe dem fra å prostituere seg til utenlandske spillselskaper.

- Prisen på TV-sport skyter i været og TV2s nye Premier League-priser nærmer seg 1000 kroner i måneden. Hopper du av eller blir du fortsatt betalende abonnent?

- Jeg er West Ham-supporter. Med andre ord: Jeg klarer meg uten.

- Speedo - yay or nay?

- «Kjør på», sier jeg! Drømmen min er at i neste Nidar-reklamefilm skal fabrikksjefen medvirke i speedo.