Det er ti år siden den svenske hamburgerkjeden Max åpnet sin første norske filial på Egertorget i Oslo. Siden har ytterligere seks restauranter åpnet i Norge. Nå får mediebyrået Wavemaker ansvaret med å gjøre hurtigmatkjeden bedre kjent og større i Norge.

- Max er en utrolig spennende kunde å få lov til å jobbe med. De er allerede kjente for de som bor i noen utvalgte byer, men vi vil gjøre dem kjent for nordmenn overalt, sier Simon Gillberg, som er kundeansvarlig for Wavemaker.

- Vi skal få flere nordmenn til å oppdage Max sine fantastiske råvarer og innovative assortiment når de kommer ut av nedstengningen, fortsetter han.

Max har tidligere varslet at de har et mål om minst 50 restauranter i Norge i løpet av de ti neste årene. Mediesjefen i Max, Morgan Jensen, forteller at de også har store ambisjoner for merkevaren.

- Vi ønsker å styrke vår tilstedeværelse i det norske markedet. Samtidig ønsker vi sementere merkevaren vår og laste den med positive konnotasjoner. Wavemakers ekspertise og innstilling til sitt arbeid er mitt i blinken for det vi er ute etter i den vekstfasen vi er i, sier han.

Gillberg mener merkevare blir viktigere enn data i kampen om kundene.

- Vi er på vei bort fra en situasjon hvor data og lynrask annonsering nødvendigvis er det viktigste. Merkevare blir enda viktigere i tiden som kommer og vi vil hjelpe Max med å bygge deres i Norge.