Mediaforum er i full gang, og melder nå om at den nye faggruppen er utpekt. Fagansvarlig Janicke Holst Eckbo er fornøyd med sammensetningen:

- Vi har fått på plass en solid faggruppe. Dette er en engasjert gjeng med masse kompetanse og bred bakgrunn både fra medie-, PR- og reklamebyråer, og ikke minst publisist- og annonsørsiden, sier hun.

De utvalgte er Martine Flatlie, CMO og medeier i Maja.no. Hun har tidligere jobbet som Creative Director og Copywriter i blant annet Good Morning Naug, Naug og Venner, We Are Live, og Aftenposten. Lars Hvinden, Head of Agency & Programmatic Development i Schibsted. Han har tidligere jobbet som salgssjef i Discovery, Ad Tech konsulent i Hvinden Consulting, samt programmatisk i Aller Media. Marianne Solheim, markedsansvarlig for forsikring i Storebrand. Hun har flere års erfaring fra mediebyråsiden med digital rådgivning, både i Carat og IUM. Jannicke Josefsson-Ruud, byråleder i Apriil PR Oslo. Hun har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese, som Account Director i JCP, konsulent i Trigger og kundeansvarlig i Mediacom. Thomas Johansen, Digital Director i PHD Norge. Han er en erfaren foredragsholder og er premiert i flere bransjekåringer.

Håper på fysisk oppmøte
Faggruppen har allerede gjennomført sin første samling, og har startet planleggingen av årets Mediekonferanse, som finner sted i november.

- Dette er superspennende, og vi gleder oss veldig til november. Dette blir min første konferanse som styreleder i Mediaforum. Jeg ser frem til å dele våre tanker og skissere den retningen vi nå skal ta, sier Client Lead i PHD og styreleder i Mediaforum, Masha Scekic.

Målet er å kunne gjennomføre Mediekonferansen med fysisk oppmøte.

- Med tanke på covid-situasjonen og fremdriften på vaksineringen er alt på vår side for å klare å gjennomføre vellykket fysisk konferanse med prisutdeling og fest, sier Scekic.

Omstilling med et positivt fortegn
Eckbo forteller at gruppen har hatt gode diskusjoner om hva de vil oppnå med årets konferanse.

- Vi ønsker at dette skal fortsette å være en arena hvor vi løfter blikket og knytter tematikker i vår bransje opp mot større trender og utfordringer. At bransjen står overfor endringer er jo ikke noe nytt, men hvordan vi velger å forholde oss til disse endringene, og endringer generelt, syns vi er spennende, forklarer Eckbo.

Faggruppen skal utforske temaet omstilling med et positivt fortegn:

- Vi håper å inspirere med innhold om hvordan mennesker og selskaper angriper, lærer av og kan komme styrket ut av endringsprosesser, uansett hva som trigget endringene i utgangspunktet, fortsetter hun.

I mai meldte Mediaforum også at jurylederne er på plass, som sammen med jurymedlemmene skal finne årets beste reklame- og mediejobber.