I dag ble det avslørt hvem som stakk avgårde med seieren på Sponsor- og eventprisen. De 13 prisene ble delt ut på  Sponsor- og eventforeningens digitale prisutdeling ledet av daglig leder i Sponsor- og eventforeningen, Janette Haukland og Freddy dos Santos

I alt er det delt ut 13 priser innen forskjellige kategorier. Vinnerne er kåret av to juryer som har tatt for seg henholdsvis sponsorater og eventer.

- Årets innsendinger preges av god kreativitet og sterk ledningsevne i en krevende tid for bransjene. Gjennom de innsendte casene viser bransjen at de har stor overlevelseskraft og kreativitet, sier Tron Mathisen, leder for eventjuryen.

Flere priser ble stående uten innsendte kandidater i år, men det som er sendt inn er av høy klasse, mener jurylederne.

- Det er nok mange som har tenkt at de ikke har så mye så sende inn med tanke på det året vi har vært gjennom. Men, de som har sendt inn har i stor grad funnet relevante måter å brukes sponsorater på og gi sponsorene verdi, forteller Vegard Arntsen, leder for juryen for sponsorprisene.

- Helt rå kvinner
Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, tok imot prisen Årets Idrettssponsor utenfor DNBs lokaler i Barcode. 

- Dette blir gøy å gi til laget. Hjertelig takk. Jeg må takke dere i bransjen for å samle bransjen og inspirere til læring og deling, og ikke minst partnere, byrået vårt, kolleger og kunder som har tatt dette så godt imot. Takk til vinnerlandslaget og de helt rå kvinnene vi jobber med, sa Wesselsen da hun fikk overlevert prisene.

Kategori: Navn: Vinner:
Årets sosiosponsor

Hovedsamarbeidspartner til Kreftforeningen

Coop
Årets Idrettsponsor #huninvesterer Vinnelandslaget DNB og Kvinnelandslaget
Årets kultursponsor Årets julehilsen DNB – Sølvguttene

DNB


Rasismekamp til topps

Tidligere Vålerenga-profil Freddy dos Santos gikk fra å dele ut priser til å selv bli overrakt en vinnerpris. Dos Santos har nemlig vært prosjektleder for #stopp rasismen-kampanjen som vant Årets Sosioobjekt.

- Tuller du, har du lurt meg, sa Dos Santos da han fikk beskjeden.

- Det hadde jeg virkelig ikke trodd. Jeg må si tusen takk, men det er et utrolig kjipt og sårt tema vi måtte ta tak i. Jeg er stolt over at hele fotballen samlet seg om noe som er så viktig og sto opp om noen fellesverdier. Denne går ut til hele Fotball-Norge, fra topp til bredde, både klubb, spillere og supportere. Sammen skal vi vinne denne kampen og stoppe rasisme, fortsatte Dos Santos.

Kategori: Navn: Vinner:
Årets Internevent

Jakten på ilden

Gjensidige Forsikring ASA, deles med 6 Sans
Årets Produktlansering World’s most beautiful gaming experience! Kite kommunikasjon event og PR-operatørene
Årets Sosioobjekt #stopp rasismen

Norsk Toppfotball


Omstillingsvinnere
Et vanskelig og utfordrende år til tross, sponsor- og eventbransjen finner mange gode grunner til å feire seg selv og det de har fått til det siste året. Pandemien kom raskt og snudde opp ned på bransjen.

- Vi deler ut prisen for årets omstilling i samarbeid med Innovasjon Norge. Det har vi aldri gjort før. Det viser at bransjen har tatt utfordringene og fått til fantastiske ting selv i et nedstengt Norge, sier Janette Haukland.

Kategori: Navn: Vinner:
Årets B2B Event

Jotun Hull Skater Solutions Launch 2020

Gyro AS, deles med Jotun Marine Coating
Årets Idrettsobjekt VM på hjemmebane / Digitale kommersielle grep 2020/21 NSF Langrenn
Årets Omstilling 1

Sammen løper vi alene!

Oslo Maraton

Årets Omstilling 2 Kodekraft

Equinor


- Skapte håp i en tøff tid
Overtid AS og Spectre hentet to eventpriser.

- Grunnet deres kreativitet og tidseffektivitet, klarte Drive-In Live å tiltrekke fokuset til de fleste av Norges befolkning mot seg. De fikk også landets medier til å publisere en rekke nyhetssaker rundt eventene, skriver juryen i sin begrunnelse.

- I tillegg til dette, så mener juryen at engasjementet og følelsen Overtid skapte hos sitt publikum og målgruppe, resulterte i enorm verdi for bransjen som helhet og skapte håp i en ekstremt tøff tid, fortsetter juryen.

Kategori: Navn: Vinner:
Årets B2C Event

Drive- In Live

Overtid AS, deles med Spectre
Årets Event Drive- In Live

Overtid AS, deles med Spectre 

Årets Sponsorat Action Now

FK Bodø/Glimt, deles med åtte bærekraftsambassadører*

*Prisen Årets Sponsorat deles ut til FK Bodø/Glimt som deler vinnerprisen med åtte bærekraftsambassadører: #actionnow14, BDO, Bodø Energi, Coca-Cola, Iris Salten, Nordic Smarthouse, Sparebank1 Nord-Norge og Ultimate Nordic.