Det nystartede norske byrået Frank & Dick skal hjelpe Discovery Networks Nordics med å skape en nordisk enhet for å understøtte mediekjøp.

- Dette er stort for et lite byrå som oss. Vi har hatt ambisjoner om å hjelpe norske bedrifter internasjonalt helt siden starten, så når Discovery plukker oss til en jobb som dette, så betyr det veldig mye, sier daglig leder i Frank & Dick, Ludvik Høegh-Krohn.

Les mer: Nytt byrå klinker til med millionresultat - har ansatt fra OMG, TV 2 og Making Waves

Discovery Networks døpte nylig om sin strømmetjeneste fra Dplay til Discovery+ og nå skal Frank & Dick sørge for at abonnente strømmer inn.

- Norden er et viktig marked for Discovery. Markedet for streaming er kommet langt og vi har en stor satsning i alle land gjennom egenproduserte lokale programmer. I Norge er det programmer som Ex on the beach, Hvite Gutter, Jul i Blodjell, og så videre. Dette stiller ekstra store krav til nordisk organisering, forteller Carl Waldenor som er Digital Growth Director i Discovery Network Nordics.

Målet er å få på plass en nordisk organisasjon for smarte mediekjøp som sikrer læring og maksimerer effekt på tvers av landegrensene.

Det er Isak Løvli og Eirik Bilet som skal holde i prosjektet fra Frank & Dick sin side. De har erfaring fra digitale abonnementssalg fra henholdsvis TV 2 Sumo og Discovery Networks.

- Vi valgte Frank & Dick fordi vi mener de har kompetanse til å være med å bygge opp og etablere en slik struktur, både rent strategisk og operativt. Teamet i Frank & Dick har levert svært gode resultater i Norge, og vi ønsker nå å ta lærdom av dette nordisk. Til sammen har dette gjort Frank & Dick til en attraktiv samarbeidspartner, sier Waldenor.

Isak Løvli Frank & Dick.jpg

Skal jobbe med Discovery: Isak Løvli i Frank & Dick har tidligere erfaring med digitalt abonnementssalg fra TV 2 Sumo. Nå skal han hjelpe konkurrenten.