Ifølge Dagens Næringsliv har Finn.no en kundetilfredshet på 84,6, en oppgang på 1,4 fra samme undersøkelse i 2020.

På andreplass, slått med minst mulig margin, ligger Flytoget, som har kundetilfredshet som har økt med 3,8 til 84,5.

Så følger Interoptik (82,8), BMW (82,6) og NAF (82,3).

Det er Handelshøyskolen BI som står bak Norsk Kundebarometer. Prosjektleder Pål Silseth regnet i år med at kundetilfredsheten ville falle noe på grunn av koronatiltakene og deres innvirkning på handelsnæringen og service- og reiselivsnæringen.

– All fornuft tilsa at vi ville få en nedgang slik vi har hatt det ved tidligere kriser. Men vi fikk derimot en markant oppgang i de aller fleste bransjer. Faktisk er årets gjennomsnittlige kundetilfredshet historisk høy med 73,4 poeng. Aldri før har selskapene hatt så mange fornøyde kunder som i fjor, sier Silseth.