Inevo rigger seg for vekst og henter inn syv nye ansatte etter et meget godt 2020, skriver det digitale markedsføringsbyrået i en pressemelding. Inevo teller nå 27 ansatte i Oslo og Stavanger. På kundelisten er blant annet Kagge Forlag, Gullfunn og Sunkost. 

Vetle Sørøy, Markus Wachek Johnsen, Linn Diana Abel og Daniel Theodor Hjertvik Henriksen går inn i nye stillinger som operative markedsassistenter. 

- Inevo har en tradisjon for å rekruttere, lære opp og videreutvikle markedsføringstalenter, sier daglig leder Frode Vik. 

I tillegg styrker Inevo seg innenfor UX, design og utvikling med ansettelsene av fullstack-utvikler Byamungu Kabiraba og UX-designer Katarina Cordas. 

- De vil bli en sentral del av vårt User Experience team som tar for seg utvikling, design og brukertesting, sier Vik.

Inevo eid av Vik og Karl Philip Lund, og hadde i fjor byråinntekter på 15 millioner, med et resultat på 1,7 millioner.    

- Skal vokse ytterligere i 2021
I følge Vik har selskapet merket en stor etterspørsel etter en samarbeidsmodell de har jobbet med og utviklet siden 2016. 

- Samarbeidsmodellen, OMA-modellen, går ut på at bedrifter får en dedikert ressurs i en til tre dager i uken, som blir en vitamininnsprøytning i kundens markedsavdeling. Samtidig kobler denne ressursen på ulike spesialister fra Inevoss fagmiljø ukentlig og løfter de store utfordringene, sier Vik.

- Resultatet er en smidig og fleksibel samarbeidsmodell hvor man både får strategisk kompetanse samt operativ gjennomføringskraft uten fordyrende mellomledd og en unødvendig kompleks byråstruktur, fortsetter han. 

Vik at det er spennende at flere har fått øynene opp for hvordan byråene jobber. 

- Det er hovedsakelig drevet av positive erfaringer som deles av både tidligere og eksisterende kunder. Den økte pågangen med nye prosjekter er helt i tråd med vår ambisjon om å vokse ytterligere i 2021, og det var naturlig for oss å utvide med enda flere operative markedsassistenter nå, avslutter han.