Coop lanserer nå den nye sukkerfrie leskedrikken Friii. Dagligvarekjeden sier at sukkerfri leskedrikk er i vekst og har vært det lenge og at de nå lanserer Frii for å møte økt etterspørsel.

- Det er viktig for oss å møte økt etterspørsel i leskedrikk-markedet. I første omgang lanserer vi fire smaker, men vi ser for oss å lansere flere på sikt. Saften er allerede ut i butikk og vi ser at salget så langt går bra sier salgsleder i Coop Industri, Arnfinn Bye.

Produktserien skal altså hete Frii og peker på at saften er sukkerfri. Per Olav Andersen, markedssjef i Coop, mener reklamekonseptet byr på masse positive assosiasjoner.

- Dette er blitt et meget lekent, fargefylt og positivt univers, som er tett på produkt hele veien, sier Andersen.

Her kan du se det nye produketet:


Wal står bak

Lanseringskampanjen skal kjøres bredt på store flater utendørs, online video og i sosiale medier.

- På video har vi valgt å kjøre lange snutter der kjente artister holder i-en. På Facebook kan du også få med deg en del «Maskorama»-konkurranser der det er ukjente artister som synger det nye produktnavnet, fortsetter Andersen.

Bak produktnavn, pakningsdesign og reklamekonsept står reklamebyrået We Are Live med kreativt team Anne Christine Carlsson og Casper Evensen og designer Kaja Isnes, Susan Hansen, Kristine Gulheim og motion André Hay. Prosjektleder og rådgiver har vært Helle Jentsch.