Hvert deler Annonsørforeningens (Anfo) internasjonale morforening The World Federation of Advertisers (WFA) og deres leder Raja Rajamannar ut WFA President’s Awards. Denne prisen skal løfte frem prosjekter som både fremmer markedsføreres agenda og utgjør en virkelig forskjell for virksomheter.

For fjerde gang på fem år vanket det en pris på den norske foreningen.

I år får Anfo prisen for tjenesten Martech Stack-check, der de vil tilby annonsører objektiv kompetanse om markedsteknologi. Tilbudet ledes av teknologidirektør Fredrik Pettersson i Anfo.

- Vi er strålende fornøyde med å bite så godt fra oss så hyppig. Det er tydelig at vi kan utvikle gode tjenester og produkter som også anerkjennes internasjonalt. WFA-president Raja Rajamannar er intet mindre enn en legende blant internasjonale markedsførere. Når han går god for en case som det vi her har sendt inn er det tillatt å være stolte. Våre internasjonale venner gir oss mye inspirasjon og utrolig mye læring! Men utfordringene er ofte de samme og i høyeste grad globale, sier Anfo-sjef Jan Morten Drange.

WFA har 60 medlemsforeninger og også Anfos søsterforeninger i USA, Frankrike, UK, Japan, Tyrkia og Paraguay fikk priser i år.

- Prisen deles normalt ut på WFA Global Marketer Week, den årlige uken hvor markedsførere fra hele verden, og annonsørforeninger som Anfo møtes. I år som i fjor skulle den blitt arrangert i Singapore, men gitt situasjonen ble den avviklet digitalt på Zoom. Ingen Singapore Sling-feiring på The Raffles Hotel altså, men her var vi i samme båt med hele WFA-familien, sier Drange.