Inbound Group spesialiserer seg, som navnet tilsier på inbound-markedsføring for små og mellomstore bedrifter.

- De har ofte ikke krefter til å ansette en hel markedsavdeling med alle de rollene man trenger, så vi har lagd et produkt hvor du får leid et fast team til prisen av ett årsverk. Det gjør at du kan jobbe langsiktig, metodisk og resultatbasert med markedsføring, sier partner og salgs- og markedssjef, Camilla Tryggestad Visjø

Omsetningen i selskapet økte med over 22 prosent til 20,1 millioner kroner. IResultatet ble på 4,3 millioner kroner før skatt, og det er nesten en dobling fra 2019. Dette er femte år på rad at Inbound Group øker omsetningen.

 - Vi har lagt bak oss vårt beste år noensinne, og det til tross for en merkbar effekt av covid-19 som traff i mars i fjor, da flere av kundene våre ble rammet og trengte mer fleksibilitet. Vi måtte gjøre permitteringer, men de ble heldigvis kortvarige, og vi endte faktisk opp med å måtte øke staben. Det tok ikke lang tid før vi så at mange bedrifter hadde et større behov for digital markedsføring enn noensinne. 

Nå har Inbound Group 24 ansatte.

- Hva slags utslag har koronakrisen fått for dere?

- Vi har vært heldige som har kunne holdt oss tro til vår egen forretningsmodell, men i en liten periode i mars-april-mai leverte mer enkeltprosjekter. Det var en veldig kort periode fordi vi så at vi ikke trengte det. 

I 2020 kunne Inbound Group titulere seg som en Gaselle-bedrift, i henhold itl Dagens Næringslivs oversikt. Også 2021 har startet godt.

- Vi har hatt god fart inn i 2021 og har levert et solid første kvartal, med rundt 30 prosent høyere omsetning enn samme kvartal i fjor. Vi planlegger for nok et rekordår hva gjelder omsetning, og gjør nå flere ansettelser for å styrke teamene våre, sier daglig leder Tiril Johansen Gudevold.