Trigger har utviklet et nytt konseptet for Destinasjon Trysil. I 2019 vant de flere priser sammen for kampanjen «Verdens yngste regissør». 

Deres nye konseptet går under navnet «Chiefs Of Fun», og skaper en tydelig rød tråd i Trysils satsing på sommeraktiviteter med utendørslek i sentrum.

Som et ledd i rekrutteringen til Destinasjon Trysils lekne ledelse, har Trigger laget en film i samarbeid med Bråkmaker. 

Se reklamefilmen nederst i saken. 

- Det er veldig moro å se at kampanjen vår engasjerer. Det viser at vi når igjennom med budskapet om at vi tar lek på alvor og at vi treffer både unge og voksne. Det er likevel med en viss ærefrykt vi overlater ansvaret for sykkelstiene, overnattingsstedene, menyene, badeanlegget og nesten alt vi har å by på til barna en dag i sommer. Men vi har stor tro på at de kan vise oss voksne hvordan aktivitetene våre blir gøyest mulig, sier Gro Kveldro Bruksås, PR- og markedsansvarlig i Destinasjon Trysil i en melding. 

- De «største» ekspertene på området
Marius Eckbo Endresen, rådgiver i Trigger, sier at det aldri før har vært så mye fokus på folkehelsa som nå - men at man snart kan skifte fokuset fra viruset til alle de positive tingene som bidrar til å holde folk friske. 

- Lek, samvær og tid i naturen er viktig både for fysisk og psykisk helse, og det finnes knapt en bedre arena for dette enn Trysil. For å lære oss mer om lek og moro har vi henvendt oss til de «største» ekspertene på området, nemlig barna, sier Endresen. 

Ifølge meldingen har Trysil siden 2009 jobbet målrettet med bærekraftig utvikling av reisemålet. Nå ønsker de også å ha et større fokus knyttet til helse og aktivitet, som blant annet innebærer lekne aktiviteter for store og små. De har blant annet laget Norges råeste arena for stisykling for hele familien, og vil at flere skal få oppleve fordelene ved utendørsaktivitet i Trysil.

- Det har vært veldig spennend
Ifølge kreatør Hanna Sætre har det vært ekstra inspirerende å utvikle kampanjen, ettersom man sjelden får jobbe med barn i kommunikasjonsbransjen. 

- Det har vært veldig spennende å få jobbe med en kunde som tar barn på alvor og at de faktisk lar dem ta over hele destinasjonen. Da er det ekstra gøy at så mange barn også har søkt på stillingene som «Chiefs Of Fun», sier hun. 

I tilleg til Sætre og Endresen er Trigger-teamet bak kampanjen prosjektleder Gunhild Sletten Gundersen, innholdsrådgiver Sindre Prestby og PR-rådgiver Gaute Haaversen-Westhassel.