Den mye omtalte Superligaen sjokkerte en hel fotballverden før storklubbene én etter én fikk kalde føtter og kastet inn håndklet. Superligaen ble både latterliggjort, kritisert og fordømt av både fotballprofiler, fans og politikere, og nå har Heineken kommet med deres eget lille stikk.

Heineken, som selv er sponsor av Champions League og har vært det siden 1994, publiserte nylig et innlegg på Instagram med teksten «Don’t drink & start a league», etterfulgt av oppfordringen «Enjoy a Heineken responsibly».

Nå går annonsen sin seiersgang i sosiale medier, der Heineken stort sett hylles for budskapet.

Saken fortsetter etter bildet.

Harselas:

Heineken publiserte dette stikket på Instagram. Foto: Heineken

- Morsom løsning
Ifølge Adweek er det Publicis som står bak stikket, sammen med den nederlanske ølprodusenten.

- Jeg synes det er et tusen prosent velfortjent stikk. Det er en morsom løsning, sier Vincent Placht til Kampanje.

Placht og hans makker Maria Maaneskiold fra byrået Marvelous gikk til topps i Amedia Salg og Markeds talentkonkurranse Gulltusjen, og skal representere Norge i Young Lions Print-konkurransen i i juni.

- Samtidig så sponser jo Heineken Champions League, og mye av kritikken som går på Superligaen handler om pengegriskhet, og det er ikke sånn at Heineken er helt uten skyld når det kommer til å ønske penger, fortsetter Placht.

- Men de er raske på ballen og det er en morsom løsning. Det er ikke alltid lett å være så raske på ballen når man skal få til slike ting i svære konsern.

Les også: Marvelous-duo til topps i Gulltusjen og klare for Cannes

Marvelous-duo:

Maria Maaneskiold og Vincent Placht skal representere Norge i Young Lions Print-konkurransen i Cannes i juni.