Sonans Utdanning er med sine 8500 studenter den største aktøren innen privatistundervisning i Norge. I 2019 kjøpte Sonans Gruppen Bjørknes Høyskole, og fikk dermed også en fot innenfor høyskolesegmentet. Nå velger de å samle de to merkevarene under byrået Red Denstu X. 

- Vi valgte å flytte begge merkevarene våre over til Red Dentsu X ettersom de imponerte oss med sitt syn på helheten fra strategi til leveranse, både for Sonans Utdanning og Bjørnes Høyskole, sier strategi- og markedsdirektør for Sonans, Marit Aamold i en melding. 

Byrået skal levere mediestrategi, performance, teknologiløsninger og innholdsproduksjon for den nye kundeduoen. 

Administrerende direktør i Red Dentsu X, Christian Espeseth, sier at han er svært fornøyd med tilskuddet.

- Sonans er en veldig spennende merkevare med store vekstambisjoner, og det å få bidra inn mot deres fremtidige vekst og økte satsing inn mot høyskole-segmentet er noe vi er veldig motiverte for. Vi er veldig stolte over tilliten Sonans har gitt oss, og gleder oss til reisen fremover!

Ifølge meldingen vil et viktig fokusområde for Sonans fremover være å sikre en sømløs kundereise, fra overordnet oppmerksomhetsbyggende kommunikasjon ned til performance og det som skjer på nettsiden.

Thomas Faye Willoch blir ansvarlig for dette arbeidet. 

– Merkevarebygging kombinert med performance og målrettet CRO-arbeid skal sikre at vi skaper gode resultater for Sonans i tiden fremover, sier Willoch.