Etter snart ett år inn i pandemien forteller fullservicebyrået Los & Co at de ser lyst på fremtiden, med flere nyansettelser og en splitter ny avdeling som allerede har fått sine første oppdrag. I fjor høst tok Espen Haugen over som daglig leder for byrået, i det han kaller et vanskelig år. 

- Jeg regner med at alle er enige om at 2020 var et krevende år, sier han.

Nå avslører han at byrået går inn i 2021 med en ny satsning. Byrået har opprettet en innholdsavdeling med ni personer som skal ta små og store innholdsoppdrag.

- Innhold og innholdsprodukter knyttet til innsikt, data og distribusjon er et område det bare blir større behov for, og som stadig blir mer spennende. Derfor var det på tide å sette av dedikerte ressurser til dette, sier han.

- Satser skikkelig
Kort tid etter sin oppstart ansatte Los-sjefen Tale Gjøvik som Head of Content. Hun har hentet erfarne ressurser internt til den nyopprettede avdelingen, i tillegg til å ansette nye ansikter. Byrået er fortsatt på utkikk etter flere folk, både til frilansoppdrag og som faste innholdsprodusenter og fotografer.

- Når vi først satser på innhold, så satser vi skikkelig. Jeg er utrolig stolt av gjengen vi er nå, og gleder meg til å hente inn enda flere, sier Gjøvik og legger til:

- Vi ser allerede at det vil være behov for flere skribenter og rådgivere i tiden fremover. Oppdragene kommer nesten raskere enn vi klarer å få dem ferdigstilt, og det er en utrolig morsom situasjon å være i.

Jobber med flere kunder
Den nye avdelingen er i gang med samarbeid med blant andre Hurtigruten, OneCall, Sunn Idrett, Eraze og Azet.

- Vi er i gang med innhold for OneCall, og har levert content for internasjonale målgrupper for Hurtigruten. I tillegg skjer det mye spennende med andre kunder fremover som vi gleder oss til å fortelle mer om når vi kan, sier Gjøvik.

- Skal «kicke ass»
De ansatte i avdelingen har kompetanse innen strategi, rådgivning, film, foto, tekst og ulike produksjoner. Av Los & Co sine egne veteraner har Gjøvik hentet Carsten Pedersen, Christopher Dons og Dejan Vukic på foto og film. Thomas Kirkeby og Ingunn Vassvik Michelsen er hentet som innholdsprodusenter på tekst og lyd, samt Stine Conradi Prøitz som rådgiver.

Kathinka Wang er ansatt som innholdsprodusent, og Jørgen Kjensli Moe som trainee. Wang kommer sist frsa stillingen som kommunikasjonsansvarlig for Salt Art & Music.

- Å få muligheten til å være med å bygge opp en helt ny innholdsavdeling er utrolig spennende. Innhold gir så mange muligheter, og med dette teamet er jeg sikker på at vi skal «kicke ass», sier Wang.