Retail Factory er navnet på det nye selskapet som eies av JCP Event, JCP PRAD og Tommy Stiansen. Han kommer fra Retail House Varejo og Nova Vista, og mener fremtidens varehandel både er analog og digital.

- Men en ting er sikkert, kampen om kundene og marginene kommer til å skjerpes ytterligere. Det er i det skjæringspunktet vi skal bistå våre kunder. Ved økt prøving, synlighet, varefremming og optimalisering av kampanjer i butikk, skal vi sikre økt konvertering, sier Tommy Stiansen.

Han også blir daglig leder i Retail Factory.

- Vårt primære fokus fremover er å utvikle retailkonsepter, samt bistå med gjennomføring og implementering av aktiviteter i butikk. Det være seg på kampanjebasis eller fast. Vi ser at det er rom for nytenkning, så smarte og kostnadseffektive løsninger er nøkkelord for å lykkes i fremtidens retail. Vi har allerede signert med flere merkevarer innenfor kategoriene elektronikk, dagligvare, bygg og sport, sier Stiansen.

Selv om selskapet blir en del av JCP-familien, skal det også stå på egne ben, forteller konsernsjef for JCP, Lars Terje Grorud.

- Når det er behov vil vi koble på relevante ressurser fra vårt event-, reklame- eller PR-miljø, men det er det kundens behov som bestemmer, sier Grorud.

- Det viktigste er at vi skal levere salgsfremmende løsninger som skaper stor verdi for kundene våre. Ambisjonen vår er å gjøre Retail Factory til Norges råeste innen sitt felt. Med Tommy og resten av teamet, har vi det som skal til for å få til dette, avslutter han.