Artikkelen er korrigert, 09:34, torsdag 11. mars.

Etter at markedsføringsbyrået Inbound vokste og satte rekord i fjor, øker de nå staben med fire nye. En av ansettelsene er til en nyopprettet stilling som ansvarlig for annonsering. Denne rollen fylles av Martin Jarl Andersen.

- Jeg har hatt jobben som Head of Paid Media i Solid media siden 2017, og gleder meg til de nye utfordringene i Inbound. Det er et spennende selskap med et godt fagmiljø som jeg gleder meg til å bli en del av, sier han.

Byrået forteller at markedsføringsfaget utvikler seg i et raskt tempo, og at de ønsker å være fremst i skoen. Dette mener de er grunnen til at de har tiltrukket seg Mari Tenden, som kommer fra stillingen som daglig leder i kommunikasjons- og designbyrået Big Fish.

- Jeg har vært opptatt av å tilrettelegge for kompetansebygging selv, og jeg vet hvor vanskelig det er å få til. Å få bli en del av et selskap som fokuserer på videreutvikling av ansatte er noe jeg syns er veldig spennende, sier hun.

Tenden får rollen som rådgiver hos Inbound, i likhet med Anne Josephine Rutherford. Sistnevnte er utdannet ingeniør og kommer fra stillingen som markedssjef i R3 Entreprenører.

- I min tidligere jobb satt jeg på kundesiden i et byråsamarbeid, og kjenner til utfordringene kunden kan sitte på. Da syns jeg det var spennende at Inbound har en full markedsavdeling med et sterkt fagmiljø, sier hun.

- Dette er dyktige fagfolk med ulik bakgrunn og mye erfaring. Jeg er stolt av at vi tiltrekker oss så mange dyktige markedsførere som ønsker å hjelpe B2B-selsksper med å vokse. Med disse ansettelsene styrker vi laget ytterligere, sier daglig leder Tiril Johansen Gudevold.

Inbound ble etablert i 2015. I 2019 omsatte byrået for i overkant av 16 millioner kroner.