Etter en dramatisk vår der hele Mediaforums videre skjebne stod på spill, er det nå klart at foreningen består og at et nytt styre er satt. En av initiativtagerne bak redningsoperasjonen var mangeårig leder av Mediaforum, Trine Vik. Hun har jobbet for at foreningen fortsatt skal eksistere i en ny og «revitalisert» utgave.

Les mer: Overveldende flertall for å redde Mediaforum

Det nye styret ble i dag valgt på foreningens generalforsamling.

- Jeg er strålende fornøyd at Mediaforum drives videre og med det nye styret som i dag ble valgt. Sammensetningen av denne gruppen er spennende og jeg gleder meg til å sette i gang arbeidet med å ta Mediaforum til nye høyder, sier Trine Vik.

Hun går selv inn i styret og får med seg seniorrådgiver Masha Scekic i PHD som styreleder.

- Det var en oppgave jeg ikke kunne si nei til, sier Scekic.

Scekic sier foreningen, som feiret 40-årsjubileum i 2019, i årevis har samlet bransjen.

- Men som med alt annet i vår bransje, er vi nødt til å kontinuerlig fornye oss for å være relevante og konkurransedyktige, og jeg tror tiden er moden til å «relansere» organisasjonen. Jobben fremover blir å definere hva vi skal være, for hvem, se på eventuelle synergier, og ikke minst definere hvilken verdi vi bringer. Vi er helt avhengig av god dialog med bransjen og vil være i kontakt med mange for input og gode råd på veien, sier Scekic.

I arbeidet med å videreføre Mediaforum kan Trine Vik fortelle at det var mange som tok kontakt med valgkomiteen og uttrykte at de ønsker å bidra.

- Dette ser vi som svært positivt og nyttig for organisasjonen i tiden som kommer, sier Vik.

Foruten Scecik og Trine Vik så består det nye styret av tidligere Aller-selger og i dag partner og sponsansvarlig i Cavai, Martin Wenstad Janssen, Kine Kristin Wølneberg fra Red Dentsu X som blir prisansvarlig, Pia Hellström Henriksen fra Brandpeople blir prosjektansvarlig, Anna-Marie Augustin fra Amedia blir kommunikasjonsansvarlig og med Cavais Janicke Holst Eckbo som faglig ansvarlig.