Influencer-byrået Kontent skriver i en pressemelding at de nå utvider teamet av influencere med modellen og influenseren Hanneli Mustaparta

Fra tidligere representerer Kontent blant annet med influencerne Emma Ellingsen, Anniken Jørgensen og Eirin Kristiansen

Hanneli Mustaparta har bakgrunn fra den internasjonale motearenaen. Hun var en av de første influencerene verden så for ti år siden. Nå er hun klar til å satse i Norge og gleder seg til samarbeidet med Kontent, sie merkevaresjef Susanne Kjellhov

Hun beskriver Mustaparta som en meget erfaren og prominent profil som har jobbet med de største aktørene i mote- og skjønnhetsbransjen. 

- I tillegg til å være en hyllet modell på den internasjonale arenaen, er Hanneli også en anerkjent influenser med stor følgerskare som tidligere har bidratt og jobbet tett med Vogue i mange år. Vi syns det er veldig stas å få lov til å jobbe med Hanneli fremover, sier Kjellhov. 

- Hanneli skal både jobbe med influencer-kampanjer og andre større prosjekter. Vi ser at dette er en trend i markedet og Hanneli fyller et behov hos våre kunder med sin sterke profil og gode verdier, sier byråleder Stian Johansen.

- Med Hanneli sin unike kompetanse både foran og bak kamera, vil vi kunne tilby kundene våre enda mer unikt kommersielt innhold av høy kvalitet, som er det som skal til i dag for å skille seg ut, avslutter han. 

Les også: - Uheldig for influencer-bransjen som helhet