Tidligere i år skrev Kampanje om ESA Awards, også kjent som EM i sponsing, som deles ut av European Sponsorship Association. Under prisutdelingen vant Gjensidige gull i «ESA Best of Europe» og forsikringsselskapet har nå tatt to EM-titler på rad.

- Denne prisen er vi i Gjensidige vanvittig stolte av å vinne, sier sponsorsjef Stian Grøstad.

- Å gå til topps i en slik konkurranse, med sterke bidrag fra store selskaper som Santander, Volkswagen, Microsoft, Jeep og Vodafone er rett og slett helt fantastisk. Samtidig er vi også stolte over at vi, som Norges representant, kunne bidra med norsk seier i Europa, fortsetter sponsorsjefen.

Gjensidige har også tidligere vunnet en europeisk pris på ESA Awards, da de i 2020 vant i kategorien «Best Employer Engagement» for Gjensidige Games.

- Foreningen er utrolig stolte
Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen, Janette Haukland, sier det er viktig for bransjen i Norge å vise at vi er i Europatoppen innen spons og event. 

- Foreningen er utrolig stolte av å kunne sende inn et så bra bidrag til ESA, og vi visste at det ville kunne konkurrere med de beste i Europa. Det er da enda mer gledelig at ESA så det samme som oss og vurderte bidraget til Gull, sier Hakuland.

- Vi jobber daglig for fremme disse bransjene, og det er enklere når vi kan vise til resultater som dette, fortsetter hun.

- Kvalitetsmessig toppklasse
I forkant av prisutdelingen hadde Kampanje skrevet om Obos som kjempet mot både Chelsea og Liverpool og var nominert i hele tre kategorier. Haukland er imponert over det norske nivået.

- Telenor vant ESA Best of Europe i 2018, Gjensidige har vunnet to europeiske sponsorpriser på to år og i tillegg til det hadde Obos i år hele tre nominasjoner. Dette er imponerende av alle disse bedriftene, og det vitner om at våre norske medlemmer og det arbeidet som utføres i Norge kvalitetsmessig er toppklasse, sier Haukland.

Les også: Obos kjemper mot Chelsea og Liverpool i EM i sponsing: - Utrolig stort