Accenture Interactive-byrået Hjaltelin Stahl har laget en ny film for Redd Barna i Norge. Filmen skal blant annet vises på TV 2 i påsken, og setter søkelyset på vold og overgrep mot barn.

- Filmen er viktig for å sette søkelyset på vold mot barn, spesielt under korona når mange barn er fanget i utrygge hjem. En av fem barn i Norge har opplevd vold hjemme, men halvparten av dem har aldri fortalt det til noen. Redd Barna jobber for å forebygge og stoppe vold og overgrep, og vi krever at alle barn og unge må få lære om vold og overgrep gjennom undervisning i barnehagen og i skolen, så flere sier ifra, vet at det er ulovlig og vet hvordan de skal få hjelp, sier Birgitte Lange, generalsekretær i Redd Barna i en melding. 

- Vi er utrolig takknemlige for Accenture og Hjaltelin Stahl med dyktig arbeid og veldig godt samarbeid med denne kreative og sterke filmen, fortsetter hun. 

Ifølge meldingen har Accenture samarbeidet med Redd Barna, både i Norge og globalt, i en årrekke. Målet er å skape positive, varige endringer for barn og unge.

- Med oppkjøpet av det prisvinnende danske reklamebyrået Hjaltelin Stahl for to år siden, ble Accenture Interactive i stand til å tilby et endra bredere spekter av opplevelser og tjenester for kundene i Norden, sier Mari Heibø-Bagheri, leder for Accenture Interactive i Norge.   

Hun beskriver Hjaltelin Stahl som et av Danmarks ledende byråer, og sier at de tidligere har produsert kampanjer for noen av Nordens sterkeste merkevarer. 

- Den kreativiteten og erfaringen de kommer med ønsker vi nå å bruke også i det norske markedet. 

Les også: Redd Barna vil varme 100.000 barn før jul: - Noen historier fortjener en ny slutt