Når bylivet har stilnet og kollokviegruppene har forflyttet seg til Zoom, trengte det svenske forsikringsselskapet Hedvig et nytt format for å nå hjem til norske studenter, bokstavelig talt. Det nye formatet - som de har kalt Inside of Home - er montert i ekte studenthjem på en måte som gjør dem synlige i bakgrunnen på digitale møter.

- Vi lever i en tid der hverdagen vår tilbringes bak lukkede dører, samtidig som hjemmene våre har blitt offentlige gjennom digitale møter. Denne kampanjen er for en generasjon som er flittige brukere av annonseblokkering, men som samtidig har en mer åpen tilnærming til reklame enn eldre generasjoner. Denne annonsen prøver ikke å lure noen - den er rett frem. Forhåpentligvis vil kampanjen få oppmerksomhet både gjennom leilighetsvinduer og Zoom, Facetime og andre digitale tjenester, sier Rebecca Lundin, markedsdirektør i Hedvig. 

Det er Hedvig selv som står bak ideen og løsningen. Det er i første omgang utvalgte studenter i Bergen som får 5000 kroner for å låne bort veggen sin til Hedvig i to uker.

- Det er spennende å være en del av kampanjen og jeg synes det er kult at Hedvig tenker nytt. I tillegg ser det bra ut på veggen og gir litt ekstra kroner til studentbudsjettet, sier Maja Lian Jæger, geologistudent ved Universitetet i Bergen, i en pressemelding.

Hedvig ble lansert i Sverige i 2018 og i Norge sommeren 2020. Foreløpig teller de 50.000 medlemmer i de to landene.