- Han er en idrettshelt og en veldig fin fyr som vi er stolte av å støtte, sier Marius Klemo, Brand & Digital Manager i Elkjøp Norge, om den nye samarbeidsavtalen de har inngått med friidrettsutøver Karsten Warholm.

Warholm har hatt en avtale med Elkjøp Nordic siden 2018 som nå overføres til Elkjøp Norge.

- Dette betyr i praksis at avtalen flyttes til Karsten Warholm sitt hjemland. Dette gir begge parter en avtale som er enklere å koordinere med tanke på både relevant produksjon og distribusjon. Karsten er en internasjonal utøver – men det er i Norge han bor og følges av flest. Derfor er det av strategisk viktighet at avtalen ble flyttet til Elkjøp Norge, sier Klemo.

Karsten Warholm har i tillegg til sine sportslige bragder også blitt et kjært sponsorobjekt og har figurert i reklamekampanjer for Extra, Infinitum og Gjensidige. Han signerte nylig også en sponsoravtale med Red Bull

- Jeg og teamet er veldig glade for at vi kan fortsette det gode samarbeidet med Elkjøp og de dyktige folka der. De siste årene har jeg opplevd både god støtte og et samarbeid som gagner begge parter, det er viktig for meg. Jeg kjenner at jeg begynner å få på plass en heftig heiagjeng, og sånt smiler jeg av, sier Karsten Warholm i en pressemelding.

Warholm har allerede medvirket i flere reklamekampanjer for Elkjøp, også for Elkjøpfondet som er Elkjøps kampsak for digitalt utenforskap.

- Det har vært en vanskelig tid også for toppidretten, og det ønsker vi å vise støtte for. Vi har stor tro på Warholm og hans karriere og ønsker å bruke dette samarbeidet til å både heie frem ham og sammen skape engasjement også internt. Vi har bare godord å si om samarbeidet vi har hatt tidligere og gleder oss til tiden fremover sammen med Karsten og hans team, forteller Klemo.