INMA har satt sammen et bredt lag med jurymedlemmer for å finne frem til årets vinnere. Hele 40 jurymedlemmer skal gjøre faglige vurderinger i årets 11 kategorier som er fordelt under fire overordnede fagdisipliner. Hensikten med fagdisiplinene skal være å gjøre det tydeligere hvilke fagområder det konkurreres i, samt heve nivået på både konkurranse og juryering.

- Det har jo vært et utfordrende år for alle, men jeg håper på å se mange inspirerende arbeider for det. Det blir interessant å se om begrensningene i produksjon og samarbeidsmuligheter har ført noe nytt og godt med seg som vi kan ta med oss videre, sier årets jurygeneral Gro Larsson fra Per Høj. 

Hun har med seg visegeneral Marita Viken fra Unfold, et håndplukket team på fire juryledere og 40 eksperter innen sine fagområder.

Frank Nystuen, kreativ leder i Nord DDB, er juryleder for kategoriene innen reklame og kommunikasjon. Med seg på laget i juryen har han Ola Nielsen, kreatør i We Are Live, Sollin Sæle, Art Director i Anti, Rikke Sofie Jacobsen, kreatør i Pol, Caroline Riis, kreatør i Try, Torkild Jarnholt, tekstforfatter i Morgenstern, Linus Hjellström, kreatør i SMFB, Axel Bjørne-Larsen, kreatør og tekstforfatter i Per Høj, Pål Høyer-Andreassen, Creative og Partner i Anorak, Maja Folgerø, Co-founder & Creative Strategist i Bureau, Aram Zarkoob Vaughan, grunnlegger av No Name, Ida Fjeldbraathen, frilanser og tekstforfatter, og Morten Borgestad, Art Director og fotograf i Pravda.

Juryleder-rollen for innholdsmarkedsføring har Mari Grønvold, Publisher & Marketing Manager/ Technical Account Manager i Strössle. Grønvold har følgende jurymedlemmer: Kim Bjørnqvist, professor ved Høyskolen Kristiania, Alexander Nilsen, markedssjef i Bama, Erik Haukaas Aspaas, innholdsleder i Schibsted, Pia Svärd, Ecommerce Manager i DNB, Kine Dorthea Skageng, marketingansvarlig i Norge (Bring)/E-handel og Logistikk i Posten Norge, Marianne Hafstad, byråleder i Retorikkbyrået, Kristine Volpe, Head of Communication, content and brand i Mercell Group, Kristin Norli, innholdsredaktør og kundeansvarlig i Try, og Mats Michael Olsen, kreativ leder i Spoon Agency.

Ann-Kristin Hansen, daglig leder i AntiDiffer, har fått juryleder-rollen for design og teknologi. Følgende er klare som jurymedlemmer: Kim André Ottesen, Senior Designer & Developer i Snøhetta, Victoria Karlsson, digital designer i Try Apt, Connie Pedersen, Product designer i Bakken & Bæck, Ole Martin Kristiansen, CPO & Co-founder av Kron, Kristin Kokkersvold, UX-designer og founder av Studio Netting, Christian Skipperud, Chief Experience Officer i Beaufort Solutions, Eivind Lund, rådgiver og daglig leder i Behalf, Thea Badehus Nilsen, Lead Service Designer and Team Lead i Knowit Experience, Astrid Siem, UX-designer og fagansvarlig for interaksjonsdesign i Bouvet, og Lasse Mejlvang Tvedt, Creative Technologist & Developer i Anti.

Simen Hanssen som er Strategy Planner i Anorak har jurylederskapet innen mediastrategi. Det er to kategorier under dette fagområdet. Disse er jurymedlemmer: Ben Christensen, strateg i AntiDiffer, Hanne Eilen Lohne, Client Director i Mindshare, Kjersti Nesbakk, Strategic Client Director i MediaCom, Ricardo Cuilenheim, Client Director i RED dentsu X, Sverre Vinje, kundedirektør i Carat, Aina Elisabeth Myhren, Client Service Director i IUM, Anne Hiorth, medieansvarlig i OBOS, Torstein Rafgard, administrerende direktør i OMD, og Catharine Mitlid, Strategy Director i Starcom. 

INMA planlegger å gjennomføre en kombinert prisutdeling med hagefest for de som er på shortlist i løpet av mai eller juni.

Les også: Digital designer blir ny Gulltaggen-general: - Man kan liksom ikke takke nei