Finanskonsernet Landkreditt har nå signert en samarbeidsavtale med skiskytter Tarjei Bø. Avtalen løper i to år, med opsjon om to år til. 

- Jeg er stolt over å endelig kunne fortelle at Landkreditt er min nye samarbeidspartner, sier Bø.

- Vi har brukt god tid på å legge rammene for avtalen, og jeg er sikker på at denne prosessen vil føre til et langt og godt samarbeid, fortsetter skiskytteren.

Digital- og markedssjef i Landkreditt-konsernet, Petter Remen Hanssen, er veldig fornøyd med avtalen.

- Tarjei Bø er en herlig idrettsutøver og person, som etter mange år i gamet fortsetter å levere på et svært høyt nivå. Og timingen for signeringen kunne ikke ha vært bedre; Tarjei har fått en fantastisk start på sesongen og har allerede stått øverst på pallen, sier Remen Hanssen.

Les også: Tine må dele Warholm med Red Bull: - Et luksusproblem

- Godt likt i alle aldersgrupper
Med samarbeidsavtalen tar Landkreditt sikte på å øke synligheten av virksomheten. Hanssen påpeker at de ønsker å bruke partnerskapet dynamisk.

-  Vi er opptatt av personen. Tarjei slår bredt ut og er godt likt i alle aldersgrupper. Han har en herlig personlighet, og vi kan sammen få god og relevant eksponering i alle våre kundesegmenter, sier Remen Hanssen.

- Vi ønsker ikke et forhold der vi plasserer logoen på låret og lar avtalen gå uten noe form for kommunikasjon. Vi ønsker å ha fokus på innhold i ulike former og på ulike plattformer. I tillegg skal både vi og Tarjei synes det er givende å være samarbeidspartnere, det er viktig, fortsetter markedssjefen.

Les også: Landkreditt har valgt iProspect som nytt byrå

- En liten bonus
Landkreditt leverer produkter og tjenester innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling til kunder i privatmarkedet og næringslivet, i sistnevnte med hovedvekt på landbruket, hvor konsernet også har sine røtter.

Derfor oppleves det som en ekstra bonus at Bøe selv er oppvokst på gård i Stryn sier Remen Hanssen.

- Det var en liten bonus, ja. Med sin bakgrunn, deler Tarjei mange av våre verdier. Han er godt likt, og vi tror at samarbeidsavtalen vil være samlende og bringe mye inspirasjon og glede internt og eksternt.

Det samme mener hovedpersonen selv.

- Jeg er født og oppvokst på en gård i Stryn, så bakgrunnen min syns jeg matcher Landkreditts identitet på en perfekt måte, sier Bø som nå gjør seg klar til VM med en ny heiagjeng i ryggen.

-  Jeg håper at mine erfaringer fra toppidretten kan bidra til utvikling internt i Landkreditt, i tillegg til engasjement og stolthet når de skal se meg konkurrere. Nå er jeg i gang med de siste forberedelsene til VM i Pokljuka, i februar. Og med min nye heiagjeng, fra Landkreditt, så gir det ekstra energi til å få ut mitt aller beste når medaljene skal deles ut! 

Les også: Slutter i Telia Norge - blir ny markedssjef i finanskonsern

Fornøyd markedssjef:

- Tarjei Bø er en herlig idrettsutøver og person, som etter mange år i gamet fortsetter å levere på et svært høyt nivå, sier Petter Remen Hanssen, digital- og markedssjef i Landkreditt-konsernet.