Rett før jul lanserte helse-startupen Maja.no, som drives av Legevisitt, en frekk kampanje der de tøyser med Kolonial.no. I kampanjen benytter de teksten «Litt som Kolonial.no, bare for tissen din». Nå slenger Nytelse.no seg på. Denne gangen er budskapet «Litt som Maja.no, bare nytelse for tissen din».

- Både Maja.no og Nytelse.no driver med seksuell helse på nett. Sunn seksuell helse er utrolig viktig, og noe vi også har stort fokus på. Derfor lagde vi vår egen kampanje som spiller videre på Maja sin, der vi heier på alle som har dette som fokus, forteller Maria K. Ebbestad, presseansvarlig i Nytelse.no.

- En tjeneste vi har tro på
Nytelse.no selger sexleketøy på nett, og opplevde en vekst på 80 prosent i 2020. De likte stuntet til Maja.no og kjente seg igjen i budskapet.

- I likhet med Maja.no er det viktig for oss å ta vare på folks privatliv, og ønske om å handle raskt og anonymt på nett når det kommer til slike tjenester, legger Ebbestad til.

Hun håper Maja.no tar spin-offen med et smil, og ønsker dem velkommen i markedet.

- Dette er en tjeneste vi har veldig tro på og som vi mener er viktig for å bidra til åpenhet, seksuell trygghet og velvære. Vår spin-off er ment som et kompliment, siden vi også slår et slag for sunn seksuell helse, sier Ebbestad.

- Kjempemorsomt
På spørsmål om hva markedsdirektør i Legevisitt, Martine Flatlie, synes om spin-offen, svarer hun:

- Det synes vi selvsagt er kjempemorsomt. At vi har skapt en kulturell referanse på fire uker er ikke verst. Nå gleder vi oss bare til Nytelse.no sine kunder kommer ut av karantene og trenger våre tjenester igjen, sier hun til Kampanje.

Kampanjen kjøres lokalt i Oslo, samt på sosiale medier. Den er utviklet i samarbeid med Metro Branding.

Originalen:

Maja.no tøyset med Kolonial.no i sin kampanje. Nå får de svar fra uventet hold.