Mobilselskapet Dipper er historie og fra og med 1. mars flyttes kundene over til Talkmore Bedrift. Begge merkevarer er eid av Telenor.

Dipper ble etablert som et rendyrket bedriftstilbud mot små og mellomstore bedrifter i 2013. Nå slås det sammen med Talkmore for å styrke totaltilbudet og vinne lavprisposisjonen i både privat- og bedriftsmarkedet, ifølge en pressemelding fra Telenor.

- Både Dipper og Talkmore har solide posisjoner i henholdsvis bedrifts- og privatmarkedet. Vi ser et stort potensial i å skape et enda bedre tilbud for våre kunder ved å utnytte kompetanse og tjenesteutvikling på tvers. I den forbindelse drar vi nytte av det formidable arbeidet som er lagt ned i Dipper og den unike kompetansen Dipper-ansatte har om bedriftsmarkedet. Nå har vi én, felles organisasjon og skaper en ny vei fremover sammen, sier John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore.

Fusjonsarbeidet har pågått siden juni i fjor. De 25 ansatte i Dipper har allerede blitt en del av Talkmore, og selskapene deler lokaler i Karvesvingen 5 på Hasle i Oslo. Totalt vil Talkmore telle rundt 100 ansatte etter fusjonen, og det har ikke vært noen nedbemanninger som følge av fusjonsprosessen.

- Med denne fusjonen blir Talkmore en enda mer komplett mobilleverandør, med lave priser og full Telenordekning til både privat- og bedriftsmarkedet, samt markedets enkleste og ærligste strømtilbud fra Talkmore Strøm, fortsetter Slørdahl.

Dippers leder for pris og produkt, Sindre Johansen, er ny leder for bedriftsmarkedet i Talkmore, CFO Andreas Lindal tar rollen som Talkmores salgsdirektør, mens markedssjef i Dipper, Gerd Stilloff Løland, er ny leder for kommunikasjon og organisasjonsutvikling. Eivind Antonio Johansen fortsetter å lede salgsstyrken i bedriftsmarkedet.

Dipper har i dag rundt 50.000 bedriftskunder og en markedsandel på rundt tre prosent.