Syv byråer kjempet om reklame- og kommunikasjonsoppdraget til byutviklingsprosjektet Dokken i Bergen, og det var Redink som sammen med morselskapet HyperRedink og filmproduksjonsselskapet Screen Story som trakk det lengste strået.

Oppdragsgiver er byrådsavdelingen for klima, miljø og byutvikling i Bergen kommune.

- Vi er ydmyke, stolte og glade over å ha vunnet rammeavtalen for reklamebyråtjenester til det prestisjetunge byutviklingsprogrammet for Dokken, sier byråleder Jeanette Galtung Døsvig.

Hun mener utviklingsprosjektet Dokken er et av de mest spennende og engasjerende prosjektene Bergen har å by på om dagen.

- Bergensere og tilflyttere ønsker alle å mene noe om området som skal forvandles fra godshavn til en splitter ny, fremtidsrettet nullutslipps-bydel. Med beliggenhet mellom Marineholmen, Møhlenpris, Nøstet og sentrum, med kanskje byens flotteste sjøutsikt, er det store forventninger til omformingen av området. Vi ser frem til å være med å gjøre det pågående arbeidet med utviklingen av Dokken tydelig og tilgjengelig, sier Jeanette Galtung Døsvig.

Programleder for utviklingsprogrammet for Dokken, Laura Ve, forteller at byrået gjennom sin besvarelse oppnådde høyest samlet score på kompetanse, erfaring og løsningsbeskrivelsen.

- Teamet som skal jobbe med oss har svært relevant erfaring når det gjelder samfunnsutviklingsperspektivet i oppdraget og vil innfri våre behov på en svært god måte, sier Laura Ve.

- Det er ingen tvil om at byråets prosesser gir gode forutsetninger for god kommunikasjon og samarbeid. At det blir lagt stor vekt på strategi, og derunder hvordan informasjonen rundt prosjektet skal fremstilles for å nå ut til de ulike mottakergruppene, er vi meget fornøyd med.

Det er fem år siden Redink etablerte seg på Torgallmenningen i Bergen. Byrået har vokst også gjennom pandemien og teller nå ti ansatte.