På den første dagen i 2021 slapp medlemmene fra Oslo Ess, Turbonegro og OnklP «Sorry for i går», den første låten fra sin siste plate. Etter et turbulent 2020, er tittelen og lanseringsdatoen ment å reflektere slutten på noe tungt og starten på noe nytt. 

- No Name ønsker å utfordre musikkbransjen til å oppføre seg mer som merkevarer. Derfor hentet vi denne gangen inn SMFB i konseptutviklingen av den nye låten «Sorry for i går», sier rådgiver og kommersiell agent Aram Zarkoob Vaughan i en melding.

Se musikkvideoen nederst i saken.

- Musikkbransjen og artister tenderer å bruke de samme virkemidlene ved lanseringer. Et viktig element i briefen til SMFB, var å bruke fansen og deres opplevelser, fortsetter hun.

SMFB har tittet bakover når de har fornyet utrykket til den nye lanseringen.

- Det visuelle uttrykket for hele lanseringen har hentet inspirasjon fra gammel skate/punk kultur og crossover-trash-helter som Suicidal Tendencies, med en ambisjon om å fornye dette utrykket i en 2021-kontekst. Blant annet med en ikonisk bandana som vil gå igjen på alle elementer fra albumcover til backdrop på konserter, sier head of design hos SMFB, Fredrik Melby.

- Har ikke laget musikkvideo før
Tittelsporet får også sin egen musikkvideo. Her har fansen fått sende inn sine bidrag med klipp av ting som går feil. Resultatet er en miks av bandet i studio og situasjoner som minner oss på at vi alle har noe å være «litt sorry for».

- Vi har ikke laget musikkvideo før, og det har vært veldig gøy å tenke konseptuelt rundt hele albumslippet, helt ut til musikkvideo og scenografi. Vi har lyst å gjøre mer av dette, og det passer veldig godt inn med det vi kan tilby av helhetlig tanke rundt både kommunikasjon og design, sier Melby. 

- Med den tematikken for plata syntes vi det var en relevant og kul idé å la fansen få delta i lanseringen. Veldig moro å se hvordan de engasjerte seg, og gøy med alt materialet som kom inn, sier Hans Martin Rønneseth, art director hos SMFB.

- Gikk all-in
Filmen er produsert av Tangrystan og regissert av Meriam Braanaas, som ville lage en rock/hiphop-hybridvideo som samsvarte med energien i låta.

- Det som var utrolig gøy med dette prosjektet var at vi gikk all-in for å lage en skikkelig performance-video, som skulle se bra ut og leve opp til forventningene i låta. Jeg ville lage en musikkvideo man blir gira av. Låta er jo en slags «free pass» til det å drite seg ut, som jeg tror de fleste kan relatere seg til, så det handlet om å hylle den energien, sier hun.