Kondomeriet slipper nå en ny kampanje og denne gangen er det den mannlige delen av befolkningen som er i fokus. Som vanlig er det reklamebyrået Pol som står bak kampanjen.

Kondomeriet mener det er på tide at menn bruker sexleketøy på lik linje med kvinner. Med deres nye kampanje ønsker de å bryte ned tabuer rundt temaet og oppfordre menn til å bli enda mer lekne.

- I over 30 år har Kondomeriet jobbet for å bryte tabuer når det kommer til sex og samliv. Vi har stått i bresjen for at nordmenn skal få et friere og mer lekent sexliv. Vi har vært med på å gjøre kvinners seksualitet til noe de selv eier, og er stolte av. Aldri før har vi solgt flere vibratorer og sexleketøy av alle slag. Aldri før har vi solgt flere orgasmer. Men vi er ikke i mål. Det er fortsatt tabuer å bryte, og ett av disse er sexleketøy for menn, sier Marthe Sørflaten presseansvarlig i Kondomeriet.

Her kan du se kampanjefilmen.


Reklamefilmen er laget i samarbeid med den prisbelønnede kanadiske regiduoen The Perlorian Brothers og Hobby Film. Det kreative teamet i Pol sier de ønsker å tette gapet mellom kvinner og menn.

- Det er på tide å lukke sexleketøysgapet mellom kvinner og menn, og gi mannens hånd en velfortjent pause. For variasjon er, som kjent, sunt i alle aspekter i livet – også når det gjelder «egentiden»,» sier teamet i Pol.

Følgende personer fra Pol har vært involvert i kampanjen art director Thea Emanuelsen, tekstforfatter Anders Arnoldsen Holm, rådgiver Lina Aas-Eng, prosjektleder Elle-Beth Lønnestad, designer Pia Lystad og filmkreatør Sander August Dahl.

Les også: Pol vinner Sølvfisk med Redd Barna: - Vi ble beveget