Tidligere Costume-redaktør og eier av nettsiden The Cool Girl, Hege Aurelie Badendyck, og internasjonal modell og influenser Hanneli Mustaparta starter podkast i samarbeid med influencerbyrået Kontent. Podkasten har fått navnet «Hanneli og Hege».

Begge profilene har bred erfaring fra mote- og skjønnhetsbransjen. I tillegg til karrieren som modell er Mustaparta også influencer med stor følgerskare, som tidligere har bidratt i blant annet Vogue. Også Badendyck er influencer, i tillegg til stylist og en bakgrunn fra journalistikken. Byråleder Stian Johansen mener dette er en stor fordel når man skal starte podkast.

- I tillegg er vi glade for at vi har funnet to personer som har integritet og er bevisste sitt ansvar som rollemodeller, noe som er viktig for oss i Kontent med tanke på hvem vi skal samarbeide med, sier han.

Influencersjef Susanne Kjellhov forteller at hun ser frem til å jobbe med duoen:

- Jeg er blodfan og gleder meg enormt mye til å jobbe med to så erfarne og spennende profiler med et sylskarpt øye for mote og skjønnhet, fortsetter Johansen. Nå har de blitt mammaer i tillegg, og da blir de bare enda mer interessante, sier hun.

Første episode av den nye podkasten slippes 18. januar.