Dagens Næringsliv er i gang med å kåre landets mest fremgangsrike bedrifter og hvert år kåres vinnere i fem regioner i Norge. Region Øst er den klart største med nesten 50 prosent av alle bedrifter og de rundt 3.000 gasellene i Norge og i sitt første år på kåringen går nettbutikken til kosmetikkgründeren Linda Johansen til topps i kåringen på Østlandet.

- Det har vært litt av en reise. To ting har vi jobbet aktivt med i selskapet. Å skaffe nye kunder og øke bredden i produktsortimentet. I dag har vi rundt 30.000 aktiver kunder, sier Timm Wold som er daglig leder til avisen.

Kampanje har tidligere skrevet om hvordan selskapet har brukt markedsføringen aktivt, og særlig TV-reklame på kanaler som TV 2, TVNorge og TV3, i forhold til å bygge opp kjennskapen rundt Linda Johansens hudkremer og skjønnhetsprodukter. Veksten har siden vært formidabel. Siden 2016 har omsetningen vokst med 1.500 prosent og til over 40 millioner kroner. Resultatmarginene var på over 20 prosent.

Les også: Årets nettbutikk dobler salget og vil ikke på Amazon: - Det er litt basar på nett

I en kommentar til Kampanje sier gründeren selv at et Gaselle-diplom henger høyt på lista.

- - Jeg må innrømme at jeg alltid har vært misunnelig når jeg har hatt møter hos bedrifter som har Gaselle-diplom på møterommet. Jeg husker et møte hvor jeg vurderte å låne med meg diplomet slik at kunne lage min egen diplom, sier Linda Johansen til Kampanje.

Linda Johansen ble et kjent navn for mange for over 30 år siden når hun ble redaktør får voksenbladet Lek. Siden har hun har drevet både barer og utesteder, startet import av rasekatter, hudsalonger og gitt ut bøker. I 2015 valgte hun å låne penger av sine foreldre og satse på nytt med hudpleie og sminke, men denne gangen kun gjennom netthandel. På fire år har Linda fått mer enn 32 000 kunder og sikter mot over 50 millioner kroner i omsetning i år.

- Det å vinne en gründer kåring hvor det mange tusen nominerte er en drøm jeg ikke trodde skulle bli virkelig. Dette er første året jeg vet jeg har penger til både jul og nyttår. Jeg har allerede kjøpte inn masse til julen og gaver er pakket inn. Jeg er klar og tror jeg kan puste ut. For meg blir dette en jul hvor jeg virkelig kan være takknemlig hvor heldig jeg er, sier Linda Johansen til Kampanje. 

Les også: Tidligere glamour-modell advarer unge reality-deltakere: - Å ha sex på TV er en kjempedårlig idé