Det er ikke så mye usagt om hvor annerledes 2020 har vært, men noen ting er også slik de pleier, skriver Kommunal Landspensjonskasse (KLP) i en melding. Også i år skal over 140.000 gå på jobb for oss andre på selveste julaften, og blant dem er de mange ansatte i kommune- og helsesektoren.

- Det finnes ikke noen julegave som er stor nok til å virkelig takke kommune- og helseansatte for den innsatsen de har lagt ned i et år som mildt sagt har vært både annerledes og veldig krevende, sier marketingdirektør i KLP Pia Karfjell og fortsetter: 

- Derfor ville vi lage en film tett på deres virkelighet ved å vise hvordan disse alternative julefeiringene er veldig fine tross alt, og ikke minst sende en tanke til alle de som kommer til å ha en tom stol rundt middagsbordet på julaften. Enten det er en som ikke har mulighet til å komme hjem i år, eller en som må jobbe.

Det er reklamebyrået Anorak som står bak, og Pia Karfjell ønsker i tillegg å takke Sel kommune og artisten Ane Brun

- Sel kommune gjorde det mulig å lage filmen, og Ane Brun lot oss få låne sin nydelige versjon av «Silent Night». 

Filmen er produsert av Bacon, med Jakob Marky på regi.