Geelmuyden Kiese ble belønnet med fire gull, tre sølv og to bronse da årets International Content Marketing Awards gikk av stabalen som en heldigital prisutdeling torsdag 3. desember. Prisene fikk de for seks prosjekter for fem ulike kunder.

- Var dette tidenes raskeste prisutdeling? Benket foran skjermen i finstasen var alle vinnerene kåret på godt under en time. Da var hele 9 av 18 nominasjoner blitt til metall. Superrask supermoro! sier kreativ leder Ole Henrik Stubberud i en pressemelding.

- Vi er så takknemlige for de som har hjulpet oss med å produsere disse løsningene. Og det er gøy å vinne priser for så mange av kundene våre også. Så tusen takk og gratulerer til dem.

I tillegg til GK, fikk også Hyperredink sølv i kategorien Best Automotive for jobben «A Better Alternative» som de har gjort for Byrådet i Oslo.

Geelmuyden Kiese fikk gull for «Sisterna Taverna» for DSB i kategorien Best Specialist, «Know Your Rights» for Arbeidstilsynet i kategorien Best B2B Campaign, «Når du er der for andre, er vi der for deg» for YS i Best Inter-Company Engagement og «Know Your Rights» for Arbeidstilsynet i kategorien Best Video – Individual.

De fikk sølv for «Sisterna Taverna» for DSB i kategorien Best use of Content Within Media Relations, «Loffkoden» for Experis i kategorien Best use of Social Media B2C, «Sisterna Taverna» for DSB i kategorien Best Content Campaign.

Bronsene fikk de for «Syng for Maria» for Av-og-til i kategorien Best Specialist og «A Year of Change» for Av-og-til i kategorien Best Video – Series.

Se dobbelgullvinner «Know Your Rights» for Arbeidstilsynet her: