Publicis-byråene Kitchen, Starcom og MSL skal flytte sammen, og har nå funnet et felles hjem. Etter å ha vurdert mer enn 30 ulike lokaler har den franske kommunikasjonsgiganten nå signert med Opsahl Gruppen. Ved juletider neste år flytter byråene inn i helt nye lokaler i Apotekergaten 12. Byggene, som er fra 1895, befinner seg rett overfor Tinguset. 
 
- Den siste brikken i arbeidet med å rive siloene har vært å finne et nytt bygg som blir et felles hjem for byråene, forteller Peder Mittet, administrerende direktør for Publicis-byråene.
 
Det har de nå funnet på hjørnet av Apotekergaten og Pilestredet i Oslo Sentrum.

- Vi gleder oss til å flytte til et inspirerende bygg med både fremtidsrettede løsninger og historiske kvaliteter, sier Mittet.

Publicis-sjefen trekker også frem at bygget fra sin opprinnelse har en løve øverst på gesimsen, ikke ulik løven i logoen til Publicis.
 
Mangeårig Kitchen-konsulent og Bjørn Polmar, som har vært ansvarlig for prosjektet i Publicis, forteller at de har store ambisjoner for kommunikasjonskonsernet og ikke minst strategien «Power of One» som handler om å knytte fagmiljøene tettere sammen.
 
- Da er siste brikken i puslespillet å samle oss på én adresse. Med Opsahl Gruppen og bygget i Apotekergaten og Pilestredet får vi både en partner og et bygg, som vi er sikre på vil gi ekstra energi til våre planer fremover, sier han.
 
- Blir et løft
Peder Mittet forteller at et av målene med flyttingen er å bygge en sterk kreativ byråkultur.
 
- Vi fikser mye på Teams, men har gjennom korona blitt minnet om hvor viktig det sosiale på kontoret er. Dette blir et løft for oss, og det er virkelig noe ekstra å se frem til i en periode med mye hjemmekontor, avslutter Mittet.
 
Rehabilitering av byggene utvendig har akkurat blitt ferdigstilt, mens alt innvendig nå skal tilpasses Publicis sine egne planer, samt fremtidens krav til bærekraft og miljø

Les også: Publicis slår sammen Starcom og Kitchen – Mittet blir ny toppsjef