Kundedirektør Ingunn Solli i Hyperredink sier at hun er svært fornøyd med å kunne legge til Asker kommune på kundelista. Etter sammenslåingen av kommunene Røyken, Hurum og Asker i januar, er Asker nå landets åttende største kommune.

- Vi er veldig glade for å få enda et tilskudd på vår temmelig omfattende liste av offentlige kunder med viktige samfunnsoppdrag. Asker er en spennende «ny» kommune, som etter sammenslåingen har fått nesten 100 000 innbyggere som daglig forholder seg til og har forventninger til kommunen de bor i. Det stiller store krav til innbyggerkommunikasjonen, sier Solli i en melding. 

Tonje Askim, strategisk innholdsrådgiver i fra HyperRedink, sier at Asker kommunes visjoner er spesielt motiverende.

- Vi liker at kunder setter seg høye mål. Det gjør at vi kan utfordre både dem og oss selv, og det stiller krav til at vi tråkker opp noen nye spor. Vi gleder oss til å utvikle fremtidens markedsføring og kommunikasjonsløsninger sammen med Asker kommune, sier hun.

- Høye ambisjoner for den nye kommunen
Jon Bakkerud, kommunikasjonssjef i Asker kommune, sier at byrået gjennom sin besvarelse i «pitche»-runden viste forståelse for Asker kommunes kommunikasjonsutfordringer. De kjempet mot fire andre byråer. 

- De presenterer nye og spennende grep for kommunens arbeid med kommunikasjon. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Bakkerud.

Rammeavtalen omfatter både markedsføring, strategisk kommunikasjonsrådgiving og grafisk design, og kan benyttes av alle kommunens 85 virksomheter, ifølge pressemeldingen. 

- Vi er en stor kommune med mange ansatte og har behov for kommunikasjonsbistand i ulike prosesser og prosjekter. Vi har høye ambisjoner for den nye kommunen, og ønsker å utvikle innovative kommunikasjonsløsninger som reflekterer dette, sier Bakkerud. 

Han sier at de nå ser frem til å starte samarbeidet med HyperRedink.

- Vi oppfatter at vår nye avtalepartner er opptatt av nytenkende, engasjerende formidling og hvordan kommunikasjon kan fungere på tvers av flater. 

Les også: Go-Ahead klar med sin første norske profilkampanje