Høsten 2019 etablerte FNs organisasjon for et bærekraftig forretningsliv, UN Global Compact, et kontor i Norge. Siden har organisasjonens bedriftsmedlemmer doblet seg.

Heisholt Inc. er blant de nye medlemmene og de har også fått i oppdrag å spre budskapet om bærekraftsfremgangen i næringslivet med en ny publiseringsplattform kalt Fremtidens Næringsliv.

- Det finnes knapt noe viktigere innen forretningslivet i dag enn å inspirere og legge til rette for at flere og flere norske bedrifter bidrar til en bærekraftig fremtid. Det er også særdeles viktig å påpeke at dette ikke bare er en dugnad, men også lønnsomme forretningsmuligheter. Som medlem i UN Global Compact Norge har du et unikt nettverk med FN globalt i ryggen, og vi er glade for å samarbeide med Heisholt Inc. for å spre budskapet om at bærekraft er lik business, til så mange som mulig, via Fremtidens Næringsliv, sier Kim N. Gabrielli, administrerede direktør i UN Global Compact Norge. 

Publiseringsplattformen skal inneholde både podkast og magasin, og innholdet skal fokusere på hva næringslivet bidrar med for å nå bærekraftsmålene innen 2030.

Plattformen er designet av det kreative byrået Heisholt Inc. med Jonas Bødtker som grafisk designer, illustratør og animatør.

- UN Global Compact Norge er entusiastiske og dyktige mennesker som jobber hardt og smart på en rekke fronter, for å gi så mange som mulig muligheten til å bidra med det de kan for å skape en lønnsom og bærekraftig fremtid. Det er en ære for Heisholt Inc. å få tilliten fra denne viktige FN-organisasjonen med et budskap som ligger både hjerte og hjerne nær, som vi skal spisse og forsterke slik at medlemsmassen fortsetter å vokse, sier Terese Aalborg, daglig leder i Heisholt Inc.