Det som for to år siden var et lite byrå bestående av to designere, har på kort tid vokst til å telle syv årsverk, med en langt større kompetansebredde. Byrået Hipp Hurra endrer nå navnet sitt til Anew og  justerer samtidig profilen sin for å posisjonere seg for ytterligere vekst.

- Det har skjedd mye de siste to årene. Vi har klart å tiltrekke oss flotte folk med kompetanse som er ganske unik i vår region, innen alt fra strategi, til webdesign, grafisk design og tekst. Vi har gått fra å være et lite designbyrå til å bli et byrå som kan levere mer helhetlig merkevarebygging med et solid strategisk fundament, sier byråleder Anita Tennbakk.

Nytt navn og profil
Tennbakk var med på å starte det nordnorske byrået i 2006 og har lang erfaring i byråbransjen, både som byråleder og som grafisk desginer. Nå som byrået har blitt større følte Tennbakk at det også var på tide med en ny profil.

- Vi følte behov for et navn og en profil som i større grad bidrar til at vi kan ta den posisjonen vi ønsker oss, på øverste hylle av kreative byråer i Nord-Norge, sier Tennbakk.

- Anew handler om å gjøre noe nytt på en annerledes og bedre måte. Navnet sier en del om den endringen vi selv opplever for byrået, men også om det vi leverer til kundene våre, utdyper hun.

- Skjer mye positivt i regionen vår
Anew holder til i Harstad og byrået sier det er viktig for dem å bidra til verdiskapning i Hålogalandsregionen.

- Det skjer mye positivt i vår region for tiden, og vi er stolte av å være med å bidra til det gjennom de lokale kundene vi jobber for. Gjennom selv å vokse, og hjelpe andre lokale merkevarer til å markere seg nasjonalt, kan vi bidra til å rette enda flere øyne nordover. Det er en viktig motivasjon for oss, sier Tennbakk.

På kundelisten til byrået finner vi en rekke merkevarer med hovedsete i Nord-Norge, blant annet Norges Sjømatråd i Tromsø, SE-Gruppen på Sortland og Sparebank 68º Nord. Nå ønsker byrået seg flere kunder fra hele landet.

- Det er selvsagt ikke viktig hvor en kunde kommer fra, men det er ikke til å stikke under en stol at de største norske merkevarene gjerne driftes sørfra, og vi har utvilsomt ambisjoner om å nå ut til flere av dem. Med større kunder følger gjerne større faglige utfordringer, som igjen bidrar til utvikling, og det er viktig for oss, sier Tennbakk.

Anew teller syv årsverk og omsatte for nærmere 5,5 millioner kroner i 2019.