Performance Awards arrangeres av INMA for niende år på rad. Denne gangen avholdes konferansen digitalt over ni dager fra 19. oktober. til 29. oktober. Torsdag morgen ble årets Performance Talent kåret, og det er Karoline Gåre (27) fra Synlighet som vinner.

- Tusen takk til både juryen og ikke minst Synlighet, sier Gåre etter å ha fått nyheten.

Prisen deles ut til et talent som har utmerket seg, til tross for kort fartstid i bransjen.

- Jeg hadde aldri hatt den utviklingen jeg har hatt på ett år, hvis det ikke var for fagmiljøet og kolleger som deler kunnskap med meg hver dag, sier Gåre.

Ren Synlighet-finale
Gåre var i performance-finalen sammen med to kolleger fra Synlighet, Ørjan Borge og Merethe Kristiansen.

- Det er jo bare å gratulere Synlighet med alle tre pall-plassene i år, det er virkelig imponerende! Og en ekstra highfive til årets vinner Karoline, sier INMA-leder Camilla Grund.

INMA-lederen kaller prisen en spesiell kategori i Performance Award.

- Der vi ønsker å løfte unge talenter, og også gi dem en arena der de kan vise og dele sin kunnskap med resten av bransjen. De som kun har jobbet noen få år innen faget har ofte færre jobber å delta med inn i slike bransjekonkurranser, men har med seg fantastisk verdifull kunnskap og tilnærming til faget, sier Grund.

- Handler det om å skape tillit
Gåre startet karrieren sin i Synlighet høsten 2019 etter å ha fullført masterstudiet i økonomi og administrasjon (siviløkonom) ved NHH.

- Som rådgiver må man dykke ned i kjernen av kundenes business og ha kunnskap om helheten for å være relevant. Det er noe av det jeg liker aller best med byrålivet og markedsføring. Det er så variert og bredt, men til syvende og sist handler det om å skape tillit hos de man jobber for ved å gi de beste rådene og utfordre. Å få til dette samarbeidet er aller mest givende, sier hun.

Gåre er nå på vei inn en ny stilling som prosjektleder i Synlighet. Årets Performance Talent deler noen tips til andre på vei inn i bransjen.

- Tør å stille spørsmål og vær nysgjerrig, både på kunders business og på andre fagområder enn ditt eget domene. Bruk kolleger for alt det er verdt. Da lærer du garantert mye, sier Gåre.

Les også: Skal kåre digitale reklamevinnere - her er nominasjonene

Administrerende direktør i Synlighet, Arnulf Røkke, skryter av Gåres bidrag.

- Gjennom proaktivitet, høy kompetanse og godt samarbeid, blir hennes bidrag noe kundene verdsetter svært høyt. Hun har beviselig et skarpt hode, men i tillegg har hun en væremåte og et engasjement som gjør at hennes råd blir relevante og verdifulle. Det er sterkt å komme så langt på disse områdene så tidlig i karrieren, sier Røkke.